مقاله مطالعه تاثیرات تخمیر خمیر با ساکارومایسس سرویزیه دربیسکویت سبوسدارو فرآورده های سبوسدار در جهت حفظ ارزش غذایی سبوس و جایگزینی آن با ترد کننده های شیمیایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه تاثیرات تخمیر خمیر با ساکارومایسس سرویزیه دربیسکویت سبوسدارو فرآورده های سبوسدار در جهت حفظ ارزش غذایی سبوس و جایگزینی آن با ترد کننده های شیمیایی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه تاثیرات تخمیر خمیر با ساکارومایسس سرویزیه دربیسکویت سبوسدارو فرآورده های سبوسدار در جهت حفظ ارزش غذایی سبوس و جایگزینی آن با ترد کننده های شیمیایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه تاثیرات تخمیر خمیر با ساکارومایسس سرویزیه دربیسکویت سبوسدارو فرآورده های سبوسدار در جهت حفظ ارزش غذایی سبوس و جایگزینی آن با ترد کننده های شیمیایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه تاثیرات تخمیر خمیر با ساکارومایسس سرویزیه دربیسکویت سبوسدارو فرآورده های سبوسدار در جهت حفظ ارزش غذایی سبوس و جایگزینی آن با ترد کننده های شیمیایی :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
ازSaccharomyces cerevisiaeیوکاریوت هایی است که در تخمیر آبجو و محصولات نانوایی و قنادی کاربرددارد..در این مطالعه با توجه به کاربرد این مخمر در زمینه های مختلف به قابلیت های این مخمردر بهبود ویژگیهای محصولات قنادی وبیسکویت اشاره میگردد..یکی از این قابلیت ها تخمیر شکر بهCO2اتانول ومتابولیت های ثانویه است که منجر به تغییردر رئولوژی خمیر می شود. وقتی گلوکز در محیط رشد تخلیه می شود، سلول مخمر از تخمیر گلوکز به استفاده هوازی و تولید اتانول تغییرمی یابد. این امر با تغییر در فرایندهای سلولی می باشد.. تولید الکل با استفاده از ملاس یا نشاسته و جایگزین کردناتانول با این روش به جای سوخت فسیلی از توانایی های این مخمر است..بهبود ویژگیهای خمیر نان و بیسکویت با افزایش حجم وتوسعهCO2و بهبود عطرو طعم از دیگر توانایی های آن است .تولید خمیر مایه با این مخمر ا رزش اقتصادی دارد. با استفاده ازسیستم تصفیه زیستی ترکیبات سبوس به مواد قابل مصرف و با صرفه تبدیل می شود .در محصولات سبوس دار در فرایند تخمیر هیدرولیز فیتات توسط آنزیم فیتاز ، اینوزیتول فسفات و اسید فسفریک بوجود می آید و کمپلکس های فیتات به حداقل می رسد که این عمل باعث کاهش اثر ممانعت کنندگی اسید فیتیک در حذف ریز مغذی ها می شود. تخمیر با این مخمر در محصولات سبوس دار و بیسکویت و با کنترل اندازه ذرات سبوس خواص آنتی اکسیدانی افزایش می یابد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.