مقاله تجزیه علیت عملکرد دانه در لاین های عدس Lens culinaris تحت شرایط دیم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تجزیه علیت عملکرد دانه در لاین های عدس Lens culinaris تحت شرایط دیم دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تجزیه علیت عملکرد دانه در لاین های عدس Lens culinaris تحت شرایط دیم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تجزیه علیت عملکرد دانه در لاین های عدس Lens culinaris تحت شرایط دیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تجزیه علیت عملکرد دانه در لاین های عدس Lens culinaris تحت شرایط دیم :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
این مطالعه به منظور بررسی روابط علت و معلولی بین صفات مورفولوژیکی لاینهای عدس ارسالی از ایکاردا، ) ۴۸ لاین عدس همراه با یک رقم شاهد محلی )سبز قزوین( و جمعاً ۴۳ تیمار( در قالب طرح لاتیس ساده در دو تکرار در مزرعه تحقیقاتی دانشکدهکشاورزی دانشگاه تهران )ایستگاه تحقیقاتی کوهین( واقع در ۴۰ کیلومتری غرب قزوین در بهار ۱۵۸۶ صورت گرفت. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که بین لاینها از نظر صفات تعداد روز تا گلدهی، تعداد روز تا پر شدن دانه، وزن صد دانه، تعداد غلافدر بوته، عملکرد دانه، درصد سبز شدن دانه در سطح احتمال ۱% اختلاف معنی داری وجود داشت و با توجه به نتایج تجزیه علیتمی توان صفات وزن صد دانه و تعداد شاخه های اولیه را با توجه به اثر مستقیم و بالایی که بر عملکرد دارند ۰ ) ۰۲۴۶، ۰۳۶۸ ( از یک سو و از سوی دیگر همبستگی بالا و معنی دار آن در سطح ) ۱%( با عملکرد ) ۳۴ . ۰ , ۳۶ . ۰( به عنوان بهترین صفات برای گزینش غیر مستقیم عملکرد در شرایط دیم معرفی کرد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.