مقاله نگاه اجمالی بر نگهدارنده ها در صنعت لبنیات، بایدها ونبایدها


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نگاه اجمالی بر نگهدارنده ها در صنعت لبنیات، بایدها ونبایدها دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نگاه اجمالی بر نگهدارنده ها در صنعت لبنیات، بایدها ونبایدها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نگاه اجمالی بر نگهدارنده ها در صنعت لبنیات، بایدها ونبایدها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نگاه اجمالی بر نگهدارنده ها در صنعت لبنیات، بایدها ونبایدها :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
تحقیقات مختلفی درارتباط با تاثیر افزودنی های غذایی مانند نگهدارنده ها برروی سلامت انسان انجام گرفته است. نتایج برخی از این تحقیقات نشان دهنده عدم وجود تاثیرات نامطلوب این ترکیبات براساس مقادیر مجاز و معین در استانداردهای مواد غذایی بر سلامت انسان دارد. در این میان تبلیغات فراوانی از مزایایمصرف مواد غذایی فاقد نگهدارنده ها در سطح جامعه مشاهده می شود. بیشترین چالش در ارتباط با این ترکیبات به دلیل فاصله ای است که مابین علم و درک جامعهیا عام وجود دارد. در واقع علم استفاده از نگهدارنده ها در مقدار معین و مشخص براساس استانداردهای مرتبط با آن را مجاز می داند. در صنعت غذا به ویژه درصنعت لبنیات، نمی توان برخی از محصولات حاصل از شیر را بدون استفاده از نگهدارنده ها بر اساس شاخص های کیفی و ایمنی مورد نظر تولید کرد در صورتی که این آگاهی در افراد جامعه وجود ندارد. در سطح جهانی بسیاری از افزودنی ها مانند نگهدارنده های ناتامایسین، سوربات، پروپیونات و ترکیبات باکتریوسین در صنعت لبینات مجاز است اما براساس قوانین سازمان غذا و داروی ایران استفاده از آن در این گروه از محصولات ممنوع اعلام شده است. به نظر می رسد بازنگری ضوابط و قوانین مرتبط با افزودنی ها بویژه نگهدارنده ها در ایران با توجه به تحقیقات علمی جهانی ضروری است. همچنین اطلاع رسانی مناسب به جامعه در قالب ارایه پمفلت ودوره های آموزشی مرتبط با نگهدارنده های غذایی نیز گامی مثبت در راستای چگونگی دستیابی به غذای ایمن می باشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.