مقاله روش های شناسایی مواد غذایی حرام


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله روش های شناسایی مواد غذایی حرام دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله روش های شناسایی مواد غذایی حرام  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله روش های شناسایی مواد غذایی حرام،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله روش های شناسایی مواد غذایی حرام :

تعداد صفحات:۲
چکیده:
رشد جمعیت مسلمانان و نیاز روز افزون به توسعه روش های آنالیتیکی برای تشخیص اجزای ممنوعه در محصولات غذایی مسلمانان، منجر به ایجاد روش های متنوعی جهت تشخیص وجود الکل در انواع نوشیدنی ها و مشتقات حیوانات حرام گوشت درفرآورده های غذایی شده است. این روش ها به ویژه در مورد تشخیص مشتقات حیوانات حرام گوشت از جنبه هایی همچون ماهیت ماده آنالیز شونده برای تشخیص و همچنین روش های دستگاهی مورد استفاده قابل تقسیم بندی هستند. روش آنالیتیکی مناسب برای هر محصول تحت تاثیر عوامل متفاوتی قرار می گیرد که مهم ترین آنها ماهیت خود ماده غذایی است. این مقاله به بررسی روش های مختلف مورد استفاده در تشخیص اجزای حرام در مواد غذایی می پردازد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.