مقاله سرد کردن و فریز کردن و اثرات آن بر کیفیت گوشت


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله سرد کردن و فریز کردن و اثرات آن بر کیفیت گوشت دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سرد کردن و فریز کردن و اثرات آن بر کیفیت گوشت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سرد کردن و فریز کردن و اثرات آن بر کیفیت گوشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سرد کردن و فریز کردن و اثرات آن بر کیفیت گوشت :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
فرآیند انجماد به تنهایی تأثیر نامطلوبی بر ارزش تغذیه ای مواد غذایی ندارد، ولی نحوه انجماد و رفع انجماد تاثیر به سزایی بر ارزش تغذیه ای غذای مصرفی خواهد داشت. سرد کردن سریع میتواند اثرات جدی بر بافت گوشت داشتهباشد (افزایش عمدهای در تردی گوشت). طعم و مزه گوشت میتواند در طول ذخیره سازی انجمادی تغییر کند. این موضوع اصولا با اکسیداسیون لیپید (چربی) ایجاد میشود. سرد کردن سریع گوشت سبب کاهشdrip lossپس ازعملیات برش میشود. انجماد همیشه تمایل به کاهش ظرفیت نگهداری آب و در نتیجه سبب افزایشdrip lossمیشود. رنگ قرمز گوشت (از اکسی میوگلوبین) در دماهای پایین پایدارتر است که علت آن این است که سرعت اکسیداسیون رنگدانه (مت میوگلوبین) در دماهای پایین کاهش مییابد. سوختگی انجمادی ۱ مشکل اصلی برای ظاهرگوشت است که در مدت ذخیره سازی انجمادی ظاهر گوشت را تحت تاثیرقرار میدهداین پدیده معمولا در گوشتهای بسته بندی نشده و یا در گوشتهایی با بسته بندی نامناسب رخ میدهدبستهبندی اثر مهمی بر مدت زمان ذخیرهسازی گوشت دارد بخصوص در گوشتهای چرب و محصولات گوشتی (مانند سوسیس) که بطور غیرمستقیم مدت زمان ذخیره سازی بصورت منجمد را افزایش میدهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.