مقاله فرمولاسیون نان بدون گلوتن


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله فرمولاسیون نان بدون گلوتن دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فرمولاسیون نان بدون گلوتن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فرمولاسیون نان بدون گلوتن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فرمولاسیون نان بدون گلوتن :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
نزد ما مسلمانان گندم و نان از حرمت و منزلت خاصی برخوردار است، در بیشتر مراسم مذهبی، اعیاد و حتی سفره غذای روزانه مردم از نان به عنوان نشانه ای از یمن و برکت الهی استفاده می شود ولی متاسفانه عدهای از افراد بدلیل بیماری سلیاک قادر به مصرف نان و محصولاتدارای گلوتن نیستند بیماری سلیاک جزء بیماری های گوارشی می باشد و با اینکه شیوع کمتری نسبت به دیگر بیماری های گوارشی دارد ولی کم اهمیت تر از آنها نمی باشد. با توجه به اینکه این بیماری ارثی است، تخمین زده می شود که در ایران حدود۷۰۰/۰۰۰ نفربدون آگاهی قبلی از بیماری خود به آن مبتلا باشند. مصرف گلوتن توسط بیماران سلیاکی سبب التهاب و تورم روده کوچک میشود و در نتیجهباعث بدنبال آن ایجاد سوء هاضمه و عدم جذب مواد غذایی و ویتامین ها و تحلیل ریزپرزها شناسایی می شود. در نتیجهبا بکاربردن فرمولی از آرد نخود و برنج میتوان به محصول بدون گلوتن دست یافت در این پژوهش ارزیابی حسی نان بدون انجام گرفته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.