مقاله بررسی ویژگی های بیودیزل تولید شده از روغن پسماند آشپزی


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ویژگی های بیودیزل تولید شده از روغن پسماند آشپزی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ویژگی های بیودیزل تولید شده از روغن پسماند آشپزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ویژگی های بیودیزل تولید شده از روغن پسماند آشپزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ویژگی های بیودیزل تولید شده از روغن پسماند آشپزی :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
بیودیزل به عنوان یکی ازمهمترین جایگزین ها برای سوخت دیزلی شناخته شده است کاهش آلاینده های ناشی ازسوختهای فسیلی و توان تولیدی تقریبا مشابه باسوخت دیزل ازجمله دلایل محبوبیت سوخت بیودیزل است دراین تحقیق برای تهیه بیودیزل ازروغن پسماند آشپزی به عنوان ماده اولیه با نسبت مولی ۱:۶ الکل به روغن استفاده شد الکل مورد استفاده متانول و درحضورپتاسیم هیدروکسید به عنوان کاتالیزور به میزان ۱درصد وزنی روغن پسماند بود تولید بیودیزل با استفاده ازروش ترنس استریفیکاسیون درراکتور همزن داربچ انجام شد ترکیب ومحتوای بیودیزل با استفاده ازGC-MS مورد بررسی قرارگرفت نتایج نشان داد محتوای اسیدهای چرب آزادتشکیل دهنده FAME بعدازتبادل استری تغییرچندانی نکرده بود ترکیب اصلی بیودیز لمتیل اولئات بامحتوای ۵۲/۱۲درصد است درضمن مشخصات بیودیزل تولیدی با استاندارد ASTM مطابقت داشت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.