مقاله کاربرد باکتریهای باسیلوس در بیوتکنولوژی غذایی و صنایع تولید فراوردههای میکروبی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد باکتریهای باسیلوس در بیوتکنولوژی غذایی و صنایع تولید فراوردههای میکروبی دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد باکتریهای باسیلوس در بیوتکنولوژی غذایی و صنایع تولید فراوردههای میکروبی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد باکتریهای باسیلوس در بیوتکنولوژی غذایی و صنایع تولید فراوردههای میکروبی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد باکتریهای باسیلوس در بیوتکنولوژی غذایی و صنایع تولید فراوردههای میکروبی :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
گونههای متفاوتی از باکتری باسیلوس در تولید فراوردههای تخمیری از دیرباز مورد توجه بودهاند. ظرفیت سویههای خاصی از این باکتری در تولید و ترشح مقادیر بالای آنزیمهای برون سلولی، آنها را در زمره مهمترینتولیدکنندگان آنزیمهای صنعتی قرار دادهاست. یکی از خصوصیات شاخص سویههای باسیلوس، توانایی آنها در تولید محدوده وسیعی از ترکیبات ضدمیکروبی است. یک سویه مشخص از باسیلوس عموما قادر به تولید انواع مختلفی ازمولکولها شامل آنزیمها، باکتریوسینهاو لیپوپپتیدها است و از اینرو به عنوان ابزار بلقوهای جهت کنترل پاتوژنهای غذایی و فساد میکروبی در نظر گرفته میشود. سازگاری بالای برخی گونههای باسیلوس جهت تخمیر و رشد در محیطهایی باpHمتفاوت، تحمل دمای بالا، پایداری مناسب و قرارگرفتن در لیستGRASسازمان غذا و دارو، آنهارا به عنوان کاندید مناسبی جهت بهکارگیری در صنایع مختلف میکروبی، غذایی و دارویی تبدیل کردهاست. به علاوه اینکه با کمک روشهای متفاوت موتاسیون و به مدد تکنیکهای جدید شامل کلونینگ و مهندسی پروتئین، کاراییسویهها و محصولات تولیدی آنها بهبود یافته و تولید و ترشح مقادیر بالایی از پروتئین های نوترکیب در میزبان باسیلوس ممکن گردیدهاست و برخی سویهها به عنوان تولیدکنندگان صنعتی نوکلئوتیدها، ویتامینها و طعمدهندهها توسعه یافتهاند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.