مقاله کاربرد پودر پنیر به عنوان یک افزودنی لبنی بر ویژگیهای بافتی و تصویری دونات تخمیری


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد پودر پنیر به عنوان یک افزودنی لبنی بر ویژگیهای بافتی و تصویری دونات تخمیری دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد پودر پنیر به عنوان یک افزودنی لبنی بر ویژگیهای بافتی و تصویری دونات تخمیری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد پودر پنیر به عنوان یک افزودنی لبنی بر ویژگیهای بافتی و تصویری دونات تخمیری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد پودر پنیر به عنوان یک افزودنی لبنی بر ویژگیهای بافتی و تصویری دونات تخمیری :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
امروزه کاربرد پودرهای لبنی مختلف جهت افزایش ارزش تغذیهای و عملکردی و همچنین بهبود خصوصیات تکنولوژیکی محصولات صنایع پخت از اهمیت زیادی برخوردارست. از اینرو هدف از انجام این پژوهش بررسی اثرپودر پنیر (صفرو۳و۶و۹ درصد) بر میزان تخلخل، سفتی بافت، رنگ پوسته و پذیرش کلی دونات تخمیری بود. لازم به ذکر است جهت ارزیابی میزان تخلخل مغز دونات و رنگ پوسته آن تکنیک پردازش تصویر و نرمافزار Image J مورد استفاده قرار گرفت. براساس نتایج مشخص گردید که میزان تخلخل دو نمونه حاوی ۳ و ۶ درصد از این پودر لبنی نسبت به نمونه شاهد (فاقد پودر پنیر) به طور معنیداری در ۰,۰۵P< افزایش یافت. این در حالی بود که تنها نمونه حاوی ۶ درصد پودر پنیر، سفتی کمتری نسبت به سایر نمونهها داشت. همچنین نتایج به وضوح نشان داد که با افزودن بیش از ۳ درصد پودر پنیر به فرمولاسیون اولیه دونات بر میزان مؤلفه L*به طور معنیداری در سطح ۵ درصد افزوده شد. در حالیکه تمام سطوح افزودن پودر پنیر سبب افزایش میزان مؤلفهa*گردید. در نهایت داوران چشایی دو نمونه حاوی ۳ و ۶ درصد پودر پنیر را به عنوان بهترین نمونه و دارای بالاترین پذیرشکلی معرفی نمودند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.