مقاله کاربرد صمغ زانتان در مواد غذایی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد صمغ زانتان در مواد غذایی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد صمغ زانتان در مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد صمغ زانتان در مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد صمغ زانتان در مواد غذایی :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
صمغ گزانتان یک اگزو پلی ساکارید محلول در آب است که از منبع کربن توسط باکتری گزانتوموناس کمپستریس تولید می شود. تلاش های زیادی صورت گرفته است تا گزانتان توسط باکتری یا مخمر با استفاده از مواد خام ارزان قیمت تولیدشود. نشاسته به عنوان منابع کربن ارزان قیمت و فراوان می تواند سوبسترای مناسبی برای تولید صمغ باشد، این صمغ اثر سینرژیستی با دیگر صمغ ها دارد که ویسکوزیته را در طول پاستوریزاسیون پایدار نگه می دارد نوشیدنی های غنی شده با بتا-گلوکانویسکوزیته را در طول پاستوریزاسیون کاهش می دهد در حالی که نوشیدنی تهیه شده با مخلوطی از بتا-گلوکان و گزانتان پایدارباقی می ماند و همچنین رتروگراداسیون را به تأخیر می اندازد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.