مقاله بررسی و اندازه گیری میزان آفلالاتوکسین M1 درنمونه های پودر آب پنیر با روش الالایزا


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی و اندازه گیری میزان آفلالاتوکسین M1 درنمونه های پودر آب پنیر با روش الالایزا دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی و اندازه گیری میزان آفلالاتوکسین M1 درنمونه های پودر آب پنیر با روش الالایزا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی و اندازه گیری میزان آفلالاتوکسین M1 درنمونه های پودر آب پنیر با روش الالایزا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی و اندازه گیری میزان آفلالاتوکسین M1 درنمونه های پودر آب پنیر با روش الالایزا :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
پودر آب پنیر یکی از فرآورده های شیری است که حاوی مقادیرفراوانی از ترکیبات مفید غذایی می باشد و در صنایع غذایی کاربرد فراوان دارد. بنابراین حصول اطمینان از سلامت آن و عدم آلودگی آن با مواد مختلف از جمله آفلاتوکسینM1برای حفاظت از سلامت مصرف کنندگان امری ضروری به نظر می رسد. وجود آفلاتوکسینM1در پودر آب پنیر ناشی از تولید این فرآورده لبنی از شیرهای آلوده به آفلاتوکسینM1است. این مطالعه به منظور تعیین وضعیت آلودگی پودر آب پنیر به آفلاتوکسین M1در دو کارخانه تولیدی داخلی صورت گرفت. ۸۴ نمونه پودر آب پنیر در طی ۸ ماه از آذر ۱۳۹۱ تا تیر ۱۳۹۲ ، جمع آوری و به روش الایزای رقابتی از نظر آفلاتوکسینM1مورد سنجش قرار گرفت. تمامی نمونه ها درجات مختلفی ازآلودگی داشتند. میزان آفلاتوکسینM1موجود در ۴۱ نمونه۴۸/۸درصد) کمتر از حد مجاز استاندارد ملی ایران و ۴۳ نمونه آلودگی بالاتر از حد استاندارد ( ۱ میکروگرم در لیتر) را نشان می دادند که در واقع ۵۱/۲درصد از کل نمونه ها را شامل می شد. میانگین غلظت سم در کل نمونه های مورد مطالعه۱۱۰۱/ ۲±۷۳۹/۲نانوگرم در کیلوگرم و دامنه غلظت از ۲۰۰ تا ۷۰۰۰ نانوگرم در کیلوگرم متغیر بود. محاسبات آماری نشانداد که تفاوت معنی داری بین غلظت آفلاتوکسین M1 درنمونه های تولید شده درفصول مختلف وجودندارد P>0/05 میانگین آلودگی محصول دو کارخانه تولید کننده معنی دار نبود.در نهایت نتایج حاصل از این پژوهش وجود آلودگی به سمآفلاتوکسینM1را در پودر آب پنیر تولید شده را مطرح می کند، هر چند که لزوم بررسی بیشتر توصیه می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.