مقاله بررسی تأثیر اجرای سیستم اطلاعات بیمارستان (HIS) بر بهبود عملکرد مرکز آموزشی درمانی الزهرا (س) اصفهان در سال ۱۳۸۵-۱۳۹۰)


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تأثیر اجرای سیستم اطلاعات بیمارستان (HIS) بر بهبود عملکرد مرکز آموزشی درمانی الزهرا (س) اصفهان در سال ۱۳۸۵-۱۳۹۰) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر اجرای سیستم اطلاعات بیمارستان (HIS) بر بهبود عملکرد مرکز آموزشی درمانی الزهرا (س) اصفهان در سال ۱۳۸۵-۱۳۹۰)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر اجرای سیستم اطلاعات بیمارستان (HIS) بر بهبود عملکرد مرکز آموزشی درمانی الزهرا (س) اصفهان در سال ۱۳۸۵-۱۳۹۰)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر اجرای سیستم اطلاعات بیمارستان (HIS) بر بهبود عملکرد مرکز آموزشی درمانی الزهرا (س) اصفهان در سال ۱۳۸۵-۱۳۹۰) :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
سیستم های اطلاعات بهداشتی (HIS)، سیستم کامپیوتری است که برای تسهیل مدیریت اطلاعات پزشکی و مراکز درمانی بمنظور بهبود کیفیت مراقبت بهداشتی طراحی شده است. روش گردآوری اطلاعات در این مطالعه به شیوه میدانی بوده و طی آن، پژوهشگر با مراجعه به بخش های مدارک پزشکی، درآمد، آمار و واحد مدیریت برنامه ریزی بیمارستان، اطلاعات مورد نیاز را از طریق بررسی مدارک اخذ نموده و در پرسشنامه ویژه طرح ثبت می نماید. ابزار گردآوری اطلاعات در این مطالعه چک لیست می باشد. این چک لیست حاوی گزینه هایی در خصوص درصد اشغال تخت مدت اقامت بیمار در بیمارستان و درآمد و هزینه بیمارستان در دو مقطع زمانی ۱۳۸۵ و ۱۳۹۰ خواهد بود. با توجه به اینکه تحقیق حاضر در بیمارستان الزهرا (س) اصفهان انجام خواهد گردید، لذا جامعه آماری پژوهش کلیه پرونده های بیماران در دو مقطع زمانی ۱۳۸۵ و ۱۳۹۰ می باشد. میانگین درآمد بیمارستان در دوره اول (۸۴-۸۰)۲۱۷۳۲۲ میلیون ریال بوده است و د وره دوم (۹۰-۸۵) ۴۷۶۶۴۹ میلیون ریال بوده است ک ه طبق آزمون t-test اختلاف دو دوره زمانی معنی دار بوده است (p=0/035). میانگین هزینه بیمارستان در دوره اول (۸۰-۸۴) ۲۲۰۱۱۴ میلیون ریال بوده است و دوره دوم (۹۰-۸۵) ۳۷۷۹۲۴ میلیون ریال بوده است که طبق آزمون t-test اختلاف دو دوره زمانی معنی دار نبوده است (p=0/141). میانگین درصد اشغال تخت در دوره اول (۸۴-۸۰) ۷۷۶ درصد بوده است و دوره دوم (۹۰-۸۵) ۸۰۴ درصد بوده است که طبق آزمون t-test اختلاف دو دوره زمانی معنی دار نبوده است (p=0/492). میانگین دوره اقامت در دوره اول (۸۴-۸۰) ۴۶ روز بوده است و دوره دوم (۹۰-۸۵) ۴۱ روز بوده است که طبق آزمون t-test اختلاف دو دوره زمانی معنی دار نبوده است (p=0/344). میانگین درآمد به هزینه در دوره اول (۸۴-۸۰) ۱ بوده است و دوره دوم (۹۰-۸۵) ۱/۳ بوده است که طبق آزمون t-test اختلاف دو دوره زمانی معنی دار بوده است (p=0/001).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.