مقاله بهبود ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بیولوژیکی شیر در برابر تابش UV با استفاده از بستهبندی اصلاح شده


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهبود ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بیولوژیکی شیر در برابر تابش UV با استفاده از بستهبندی اصلاح شده دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهبود ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بیولوژیکی شیر در برابر تابش UV با استفاده از بستهبندی اصلاح شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهبود ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بیولوژیکی شیر در برابر تابش UV با استفاده از بستهبندی اصلاح شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهبود ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بیولوژیکی شیر در برابر تابش UV با استفاده از بستهبندی اصلاح شده :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
اثر طولانی مدت شیر نگهداری شده۴درجه سانتیگراد در شرایط نوری معمولی و تابش ۳۳۰UV بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بیولوژیکی آن، در ۲ بستهبندی پلی اتیلن ترفتالاتPET و بستهبندی دولایه شامل، پلی اتیلن ترفتالات با پوشش فیلم کربوکسی متیل سلولز-نانولوله کربن(PET/CMC-CNT) بررسی شد. فیلم CMC-CNT با روش قالبریزی محلول تهیه و ویژگیهای مکانیکی آن ارزیابی شد. دادههای آزمون نشان داد که در اثر تابشUVویسکوزیته ظاهری و جدا شدن چربی کاهش و کدورت و پارامترهای رنگی شیر افزایش یافت. تغییر این پارامترها دربستهبندی دولایه حاوی نانولوله کربن کمتر از بستهبندی شیر درPETبود. بررسی دادههای بیولوژیک نشان داد که میزان افت ویتامینa بعد از ۷ روز در بستهبندیهای تحت شرایط نوری معمولی ۵۴ % شد،که این میزان برای بسته بندی PET تحت اثر تابشUV و نور معمولی ۸۴ % بود. کمترین میزان اکسیداسیون چربی شیر مربوط بستهبندی دولایه بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.