مقاله بهینه سازی شرایط اکستروژن و نگهداری کره حاوی آلفالینولنیک اسید با استفاده از روش سطح پاسخ


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینه سازی شرایط اکستروژن و نگهداری کره حاوی آلفالینولنیک اسید با استفاده از روش سطح پاسخ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی شرایط اکستروژن و نگهداری کره حاوی آلفالینولنیک اسید با استفاده از روش سطح پاسخ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی شرایط اکستروژن و نگهداری کره حاوی آلفالینولنیک اسید با استفاده از روش سطح پاسخ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی شرایط اکستروژن و نگهداری کره حاوی آلفالینولنیک اسید با استفاده از روش سطح پاسخ :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
اثر شرایط اکستروژن (شامل درجه برش ( ۵۰۰و۷۵۰و۱۱۲۵و۱۵۰۰و۱۷۵۰S-1 دمای خوراک ورودی ۵و۷و۱۰و۱۳و۱۵درجه سانتیگراد دمای نگهداری ۵و۷و۱۰و۱۳و۱۵درجه سانتیگراد بر خواص حسی کره حاوی آلفالینولنیک شامل گسترش پذیری، روغنی بودن، سختی، سرعت ذوب،چسبندگی، پیوستگی، طعم کره ای، طعم اسیدی، تند شدگی، رنگ و پذیرش کلی بعد از ۱۰ روز ذخیره سازی کره مورد بررسی قرار گرفت. افزایش درجهبرش اکسترودر سبب کاهش سختی و افزایش گسترش پذیری و در نهایت پذیرش کلی شد، در حالی که افزایش دمای نگهداری کره سبب کاهش طعم کره ای، طعم اسیدی و پذیرش کلی شد. دمای خوراک ورودی به اکسترودر نیز هیچگونه اثر معنی داری بر ویژگی های حسی محصول نهایی نداشت. نقطه بهینه فرآیند تولید با توجه به صفات مذکور درجه برش اکسترودر۱۵۰۰S-1 دمای خوراک ورودی به اکسترودر۹C°و دمای نگهداری۷C°به دست آمد. چنین محصولی دارای امتیاز گسترش پذیری ۳۷ ، روغنی بودن ۳۱ ، سختی ۲۹ ، سرعت ذوب ۳۵ ،چسبندگی ۳۱پیوستگی ۳۷ ، طعم کره ای ۳۹ ، طعم اسیدی ۲۶ ، تند شدگی ۳۳ ، رنگ ۳۷ و پذیرش کلی ۳۷ خواهد بود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.