مقاله بهینه سازی شرایط مختلف استخراج روغن از هسته خرمای کبکاب و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بهینه سازی شرایط مختلف استخراج روغن از هسته خرمای کبکاب و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بهینه سازی شرایط مختلف استخراج روغن از هسته خرمای کبکاب و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی شرایط مختلف استخراج روغن از هسته خرمای کبکاب و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بهینه سازی شرایط مختلف استخراج روغن از هسته خرمای کبکاب و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
پژوهش با هدف استخراج روغن هسته خرما، به عنوان بخشی از ضایعات تولید خرما، و بررسی خصوصیات آن انجام شده است. برای استخراج روغن از هسته خرما از دستگاه سوکسله استفاده شد. سه پارامتر متغیر در این پژوهش عبارتند از: زمان ( ۴و۸و۱۲ ساعت)، نسبت حلال به جامد ( ۳:۱ و۶:۱ و ۹:۱ ) و توان سوکسله ( ۱۰۰ و ۲۰۰ وات). حلال مورد استفاده در این آزمون هگزان بود. اثر این سه پارامتر بر بازدهی استخراج روغن و ترکیب هسته خرما مورد بررسی قرار گرفت. شرایط بهینه برای استخراج روغن توان ۲۰۰ وات، ۱۲ ساعت و نسبت حلال به جامد ۹:۱ تعیین شد. در روغن هسته خرمای کبکاب ده اسید چرب مختلف شناسایی شد. اسیدهای چرب اولئیک ۴۳/۷۹درصد-۳۲/۴۵استئاریک ۲۹/۴۸درصد-۲۰/۸۶ وپالمتیک اسید۱۴/۶۳درصد-۱۱/۹۲به ترتیب، اسیدهای چرب عمده روغن هسته کبکاب هستند. بیشترین مقدار اولئیک اسید در ۲۰۰ وات، ۱۲ ساعت و نسبت ۹:۱ به دست آمد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.