مقاله پودرهای پروتئین شیر ویژگیها و بهبود میزان آبگیری و انحلال


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پودرهای پروتئین شیر ویژگیها و بهبود میزان آبگیری و انحلال دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پودرهای پروتئین شیر ویژگیها و بهبود میزان آبگیری و انحلال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پودرهای پروتئین شیر ویژگیها و بهبود میزان آبگیری و انحلال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پودرهای پروتئین شیر ویژگیها و بهبود میزان آبگیری و انحلال :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
سالهای اخیر استفاده از پودرهای پروتئین شیر با توجه به خواص تغذیهای و عملکردی فراوان به عنوان یک افزودنی در صنایع غذایی، دارویی و در تهیه مکملهای ورزشی و خوراکی به شدت گسترش یافته است. تکنولوژی تولید این پودرها از شیر چربی گرفته شده بسیار پیچیده و حساس بوده، زیرا کیفیت محصولنهایی باید بسیار مطلوب باشد. با توجه به اینکه این محصولات با ارزش به صورت آبگیری شده و پودری موجود میباشند، برای بروز خصوصیات فراوانشان نیازمندانحلال در آب و مایعات دارند. با توجه به اینکه جز اصلی و عمده تشکیل دهنده آنها پروتئین میباشند، روند انحلال آنها سریع اتفاق نمیافتد، که این موضوعمیتواند یک نقطه ضعف در ابعاد صنعتی باشد. در این مقاله مروری، ابتدا سعی در شناسایی انواع این پودرها و ویژگیهای متنوع آنها و سپس شناخت روند آبگیریمجدد و بررسی عوامل مؤثر در تسریع این روند شده است. بسیاری از این شرایط بستگی به کیفیت فرآیند تولید، ساختار و میزان پروتئینها، میزان ترکیبات دیگر موجود در آنها، شرایط نگهداری و شرایط بازسازی دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.