مقاله تغییرات کیفی ماریناد ساردین(Sardinella gibossa)طی نگهداری در یخچال
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تغییرات کیفی ماریناد ساردین(Sardinella gibossa)طی نگهداری در یخچال دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تغییرات کیفی ماریناد ساردین(Sardinella gibossa)طی نگهداری در یخچال کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تغییرات کیفی ماریناد ساردین(Sardinella gibossa)طی نگهداری در یخچال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تغییرات کیفی ماریناد ساردین(Sardinella gibossa)طی نگهداری در یخچال :
تعداد صفحات:۴
چکیده:
ماهی منبع با ارزشی از پروتئین است و در نتیجه می تواند به دلیل منفعت اقتصادی و ویژگی های تغذیه ای مشکل کمبود منبع پروتئینی را حل کند. هم چنین در ایران ذخایر بالایی از ماهیان سطحزی تجاری از قبیل ساردینوجود دارد. یکی از راه های مناسب برای استفاده از این ماهیان تجاری کم مصرف تبدیل آن ها به ماریناد یا ترشی ماهی است. در این مطالعه ماریناد از ماهی ساردین و به شیوه ی سرد تهیه شد. ماریناد تهیه شده به مدت ۲۱ روز در یخچال نگهداری و برای ارزیابی کیفی ماریناد از آنالیزهای شیمیاییTBA ،TVB-N ، pHو میکروبی (شمارش کلی میکروب ها) در روزهای ۱و ،۱۵ ،۱۲ ،۹ ،۶ ،۳و۱۸ و ۲۱ در طی نگهداری استفاده شد. بررسی تمامی فاکتورهای شیمیایی و میکروبی ماریناد سرد تهیه شده در این مطالعه نشان داد که این محصول دارای قابلیت نگهداری بیش تر از ۲۱ روز می باشد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.