مقاله بررسی اثر مقایسه ای صمغ دانه مرو و صمغ دانه ریحان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست همزده کم چرب


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر مقایسه ای صمغ دانه مرو و صمغ دانه ریحان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست همزده کم چرب دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر مقایسه ای صمغ دانه مرو و صمغ دانه ریحان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست همزده کم چرب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر مقایسه ای صمغ دانه مرو و صمغ دانه ریحان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست همزده کم چرب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر مقایسه ای صمغ دانه مرو و صمغ دانه ریحان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست همزده کم چرب :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
در این پژوهش از صمغ دانه مرو و صمغ دانه ریحان به عنوان جایگزین چربی در فرمولاسیون ماست کم چرب همزده در سه سطح ۰/۰۳و۰/۰۵و۰/۱درصداستفاده شد و خصوصیات فیزیکوشیمیایی محصول مورد مقایسه قرار گرفت. فاکتورهای زمان گرمخانه گذاریpHاسیدیته و سینرسیس سنجیده شد. افزایش زمان گرمخانه گذاری باافزایش درصد صمغ مشهود بوده است. در آزمون pHافزایش غلظت صمغ بی تاثیر بوده است؛ اما با گذشت زمان pHکاهش یافته است. میزان سینرسیس با افزایش درصد صمغ کاهش یافت. با توجه به عدم ایجاد تاثیر نامطلوب بر روی اسیدیته وpHو کاهش میزان سیترسیس با افزایش درصد صمغ، می توانند به عنوان یک جایگزین چربی مناسب در تولید ماست کم چرب به کار گرفته شوند و با توجه به یافته های حاصل از این پژوهش صمغ دانه ریحان در سطح ۰/۱ % رفتار مناسب تری را بروز داده است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.