مقاله بررسی اثرمدت زمان نگهداری بر خصوصیات حسی و شیمیایی ماست غلیظ فرموله شده با شیر سویا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثرمدت زمان نگهداری بر خصوصیات حسی و شیمیایی ماست غلیظ فرموله شده با شیر سویا دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثرمدت زمان نگهداری بر خصوصیات حسی و شیمیایی ماست غلیظ فرموله شده با شیر سویا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرمدت زمان نگهداری بر خصوصیات حسی و شیمیایی ماست غلیظ فرموله شده با شیر سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثرمدت زمان نگهداری بر خصوصیات حسی و شیمیایی ماست غلیظ فرموله شده با شیر سویا :
تعداد صفحات:۲
چکیده:
این پژوهش اثر افزودن شیرسویا به ماست غلیظ شده برویژگی های حسی،فیزیکی و شیمیایی محصول و تغییرات آن درطی ۱۴ روز نگهداری ودمای ۴درجه سانتیگراد بررسی شد.در این تحقیق غلظت های مختلف از شیرسویا در ۴ سطح( ۱۰،۵،۰و ۱۵ درصد) به ماست غلیظ شده اضافه گردید مقدار سینرزیس در غلظت ۱۵ درصد شیر سویا و روز چهارهم از بقیه سطوح کمتر بود،نتایج حاصل از آزمایش ها در طی دورهنگهداری نشان داد که نگهداری اثر معنی داری برpHاسیدیته،سینرزیس،طعم و پذیرش کلی محصول تولیدی دارد(P‹۰۰۱ نتایج حاصل از نظر پنلیست ها نشان دادکه مدت زمان نگهداری روی رنگ و بافت محصول فرموله شده تاثیر معنا داری نداشت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.