مقاله بررسی تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز دربهبود کیفیت و ویژگی های فراورده های لبنی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز دربهبود کیفیت و ویژگی های فراورده های لبنی دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز دربهبود کیفیت و ویژگی های فراورده های لبنی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز دربهبود کیفیت و ویژگی های فراورده های لبنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز دربهبود کیفیت و ویژگی های فراورده های لبنی :
تعداد صفحات:۴
چکیده:
با توجه به افزایش روزافزون نیاز به فراورده های سالم تر و کم کالری تر در جوامع مختلف و همچنین توجه تولید کنندگان به تولیدمحصولاتی با کیفیت و ماندگاری بالاتر ، استفاده از روش های نوین فراوری و بهبود خواص به ویژه در فراورده های لبنی که مورد مصرفبیشتری در جوامع دارند ،مورد توجه واقع شده است. در این راستا استفاده از روش آنزیمی از جمله ،استفاده از انزیم ترانس گلوتامینازجهت بهبود خواص تغذیه ای و عملکردی مانند ویسکویته و ظرفیت نگهداری آب و پایداری حرارتی و امولسیون کنندگی و ژله ای شدن در فراورده های لبنی مورد توجه می باشد. انزیم ترانس گلوتامیناز با ایجاد اتصالات عرضی کووالانسی در ساختار پروتئین ها می تواند جهت بهبود بسیاری از خواص فراورده های لبنی و کاهش مشکلات بافتی در این صنعت، پر کاربرد باش . د
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.