مقاله بررسی خصوصیات شیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی طعمدار شیر بادام


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خصوصیات شیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی طعمدار شیر بادام دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خصوصیات شیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی طعمدار شیر بادام  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصوصیات شیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی طعمدار شیر بادام،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خصوصیات شیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی طعمدار شیر بادام :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
شیربادام به خاطر وجود ویتامین ها، پرونئین و املاح فراوان بسیار مفید است و برای رفع ناراحتیهای تنفسی، پوستی وکبدی، کسالت وضدعفونی روده ها موثر است. در این پژوهش ۵۰ گرم مغز بادام آسیاب و با ۲۰۰ گرم آب مخلوط و به مدت ۱۰ ساعت خیسانده و سپس صاف شد. دو ترکیب مختلف شیربادام۷۰درصدگرم از بخش مایع صاف شده به همراه ۱۵ گرم عسل و ۱۵ گرم موز) و ۶۰درصد۶۰گرم از مایع صاف شده به همراه ۲۰ گرم عسل و ۲۰ گرم موز) تهیه شد. مقادیرpHاسیدیته و ماده خشک، شمارش کلی میکروبی و کپک مخمرها اندازه گیری شد سپس نمونه ها جهت آزمون ارزیابی حسی مورد سنجش قرار گرفت. نتایج نشان داد کهPHشیربادام ۶۰ و ۷۰درصدبه ترتیب ۶و۶/۰۱اسیدیته آن ۱۳/۵و۱۱/۷درجه درنیک و ماده خشک هردونمونه برابر ۱۰درصد بود شمارش کلی میکروبی نمونههای ۶۰و۷۰درصدبهترتیب ۱ ۱۰×۳و۱ ۱۰×۴ کلنی تشکیل شده در میلی لیتر و شمارش کپک و مخمر برای هر دو نمونه صفر گزارش شد.نتایج آزمون حسی نیز نشان داد که شیربادام ۶۰ % با کمی اختلاف نسبت به نوع ۷۰ % امتیازات بیشتری را کسب کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.