مقاله بررسی خواص و کاربرد استویا در صنایع غذایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی خواص و کاربرد استویا در صنایع غذایی دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی خواص و کاربرد استویا در صنایع غذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خواص و کاربرد استویا در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی خواص و کاربرد استویا در صنایع غذایی :
تعداد صفحات:۴
چکیده:
استویا ربادریا برتونی، درختچه ای چند ساله باستانی از آمریکای جنوبی، حاوی گلیکوزیدهای های دی ترپن شیرین کم کالری که حدود ۳۰۰ برابر شیرین تر از ساکاروزاست. عصاره استویا، دارای خواص درمانی، و حاوی سطح بالاییاز ترکیبات شیرین استویول گلیکوزیدها، که دارای خاصیت آنتی اکسیدانی، فعالیت ضد میکروبی و ضد قارچی اند است. استیوزید و ربادیوزید ترکیبات اصلی این شیرین کننده است. و دمای حدود ۲۰۰ درجه را تحمل می کنند و آنها را قادر به حضور در غذاهای پخته شده می کند. این ماده یک منبع خوب از کربوهیدرات ها، پروتئین، فیبر خام، مواد معدنی، و همچنین اسیدهای آمینه ضروری و غیر ضروری که برای تغذیه انسان ارزشمند هستند است. استویا غیرتخمیری، کم کالری، غیر سمی، افزایش دهنده ی عطر و طعم و غیر جهش زا، غیر تراتوژنیک و غیر سرطان زا می باشد. این ماده پایداری خوبی در حالت نرمال دارد و در حالت شدید دما وpHتجزیه ی شیمیایی در آن رخ می دهد. با جایگزینی استویا در پوند کیک زمان ماندگاری هیچ تغییری نمی کند. این ماده با ویتامین ها واکنش نداده و در عملکرد سایر شیرین کننده ها اخلال ایجاد نمی کند و در چای و قهوه ی داغ کاهش ناجیزی در مقدار آن رخ می دهد. تولید استویا بیشتر برای افرادی که مصرف کربوهیدرات ها را در رژیم غذاییشان محدود کرده اند لذت استفاده از طعم شیرین همراه با کالری را فراهم می سازد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.