مقاله بررسی روشهای انکپسولاسیون پروبیوتیکها جهت استفاده در محصولات لبنی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی روشهای انکپسولاسیون پروبیوتیکها جهت استفاده در محصولات لبنی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی روشهای انکپسولاسیون پروبیوتیکها جهت استفاده در محصولات لبنی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی روشهای انکپسولاسیون پروبیوتیکها جهت استفاده در محصولات لبنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی روشهای انکپسولاسیون پروبیوتیکها جهت استفاده در محصولات لبنی :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
فوایدی که باکتریهای پروبیوتیک برای سلامتی دارند باعث استفاده هر چه بیشتر از آنها در محصولا ت تخمیری و لبنی شده است. اما بدلیل کم بودن زندهمانی آنها در این محصولات، انکپسولاسیون برای حفاظت از اینباکتریها در محیط محصول و بهبود بقای آنها موردبررسی قرارگرفته است. دو روش معمول برای انکپسولاسیون به نامهای اکستروژن و امولسیون برای انکپسوله کردن پروبیوتیکها جهت استفاده از آنها در محصولات تخمیری ودیگر محصولات لبنی وجود دارد. این تحقیق مروری مزایا و محدودیتهای این دو روش را ارزیابی کرده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.