مقاله بررسی شاخص های میکروبی سوسیس تخمیری تهیه شده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)تلقیح شده باکشت آغازگر ترکیبی Lactobacillus plantarum وPediococcus pentosaceus


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی شاخص های میکروبی سوسیس تخمیری تهیه شده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)تلقیح شده باکشت آغازگر ترکیبی Lactobacillus plantarum وPediococcus pentosaceus دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی شاخص های میکروبی سوسیس تخمیری تهیه شده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)تلقیح شده باکشت آغازگر ترکیبی Lactobacillus plantarum وPediococcus pentosaceus  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی شاخص های میکروبی سوسیس تخمیری تهیه شده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)تلقیح شده باکشت آغازگر ترکیبی Lactobacillus plantarum وPediococcus pentosaceus،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی شاخص های میکروبی سوسیس تخمیری تهیه شده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)تلقیح شده باکشت آغازگر ترکیبی Lactobacillus plantarum وPediococcus pentosaceus :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
به منظور بهبود امنیت غذایی و هم چنین دادن ارزش افزوده به فرآورده های شیلاتی، برای اولین بار در ایران ترکیبی از باکتری هایPediococcus pentosaceus و Lactobacillus plantarum به عنوان کشت آغازگر، به سوسیس کپور معمولی تلقیح شد و اثرات آن بر شاخص های میکروبی مورد مطالعه قرار گرفت. تخمیردردرجه حرارت۳۵nv[i در مدت زمان ۴۸ ساعت انجام شد. شمارش گروه های مختلف میکروبی( باکتری های اسیدلاکتیک ۱، سودوموناس ها ۲ و انتروباکتریاسه ها ۳) وpH در طول مدت انکوباسیون (زمان صفر، ۲۴ و ۴۸ ساعت) انجام شد. پیشرفت تخمیر و رشد سریع باکتری های اسید لاکتیک منجر به کاهش شدید درpHو در نتیجه محدود نمودن رشد Pseudomonas و Entrobacteriaceaها شد. بر اساس نتایج به دست آمده، کشت های آغازگر به طور موثری باعث کاهش باکتری های نامطلوب و بهبود امنیت غذایی سوسیس تخمیری شده و می توانند به عنوان یک روش بهینه جهت تولید محصولات ارزش افزوده مورد استفاده قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.