مقاله بررسی کاربرد نشانگرهای دما-زمان در حفظ کیفیت محصولات غذایی سرد
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی کاربرد نشانگرهای دما-زمان در حفظ کیفیت محصولات غذایی سرد دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی کاربرد نشانگرهای دما-زمان در حفظ کیفیت محصولات غذایی سرد کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کاربرد نشانگرهای دما-زمان در حفظ کیفیت محصولات غذایی سرد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی کاربرد نشانگرهای دما-زمان در حفظ کیفیت محصولات غذایی سرد :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
امروزه مصرف کنندگان خواهان غذاهای سالم، ایمن، طبیعی و با کیفیت بوده که استفاده از آنها نیز راحت باشد. بعلاوه، مصرف غذاهای تازه و یا حداقل فرایند دیده که در یخچال نگهداری می شوند، در حال افزایش است.ایمنی و کیفیت این غذاها علاوه بر انتخاب مواد اولیه و وضعیت شرایط تولید، به میزان زیادی به حفظ زنجیره سرمایی آنها بستگی دارد. نوسانات دمایی ممکن است خسارات جبران ناپذیری به این محصولات وارد کند. یکی از انواع بسته بندی های هوشمند نشانگرهای دما – زمانTTI است که قطعات و یا برچسب های باهوش، کم هزینه و سودمندی بوده که به بسته بندی های غذایی متصل شده تا تاریخچه دما – زمان نگهداری آنها را پس از تولید بطور بخشی یا کاملارائه نمایند. هدف از این تحقیق آشنایی با اصول مکانیسم انواع این نشانگرها، واکنش های سنتیکی آنها، انواع تجاری وکاربرد آنها در صنایع غذایی می باشد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.