مقاله بررسی میزان جوش شیرین در نان نانوایی های شهر سنقر در سال های ۱۳۸۸_۹۱


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان جوش شیرین در نان نانوایی های شهر سنقر در سال های ۱۳۸۸_۹۱ دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان جوش شیرین در نان نانوایی های شهر سنقر در سال های ۱۳۸۸_۹۱  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان جوش شیرین در نان نانوایی های شهر سنقر در سال های ۱۳۸۸_۹۱،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان جوش شیرین در نان نانوایی های شهر سنقر در سال های ۱۳۸۸_۹۱ :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
امروزه دراکثرنانوایی ها بمنظور تسریع عمل آوری تولید نان و جبران نقایص ناشی ازعدم تخمیر طبیعی ازمواد شیمیایی مضری همچون جوش شیرین و نمک طعام اضافی برای کاهش سیالیت گلوتن و افزایش مقاومت خمیر استفاده می کنند لذا هدف ازاین مطالعه بررسی میزان جوش شیرین درنان نانوایی های شهرسنقر درسال ۱۳۸۸-۹۱ می باشد این مطالعه ازنوع توصیفی مقطعی بوده که طی ۴سال متوالی از اوایل سال ۱۳۸۸ تااواخر سال ۱۳۹۱ برروی کلیه نانوایی های شهرسنقر انجام گرفت دراین بررسی متغیر میزان PH درانواع نان مورداستفاده شهرسنقر اندازه گیری و مورد تجزیه و تحلیل قرارگرفت PH مطابق استانداردهای ۲۶۲۸ موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران سنجیده شدند نتایج این بررسی نشان داد که درسالهای ۱۳۸۸تا۱۳۹۱ به ترتیب حدود ۱۰/۳۰و۶/۵۹و۴/۴۶و۲/۴۹ درصد مونه نانهای آزمایش شده PHبیش ازاستاندارد داشتندباتوجه به نتایج بیشترین میزان PH مربوط به نان بربری ۱۱/۸۴درصد و لواش سنتی ۱۱/۵۷ درصد و کمترین آن مربوط به تافتون ۱/۸۷درصد و لواش ماشینی ۲/۱۸درصد بدست آمد بطور کلی میتوان نتیجه گرفت که باگذشت زمان کیفیت انواع نان ازلحاظ استاندارد بودن میزان PH بهبود یافته است ولی با وجود این کاهش هنوز تعدادی ازنانواهای مختلف شهرسنقر این استاندارد را رعایت نکرده و ازجوش شیرین زیاد استفاده میکنند بنابراین نظارت بربهداشت و کیفیت نان بالا بردن آگاهی کارگران و متصدیان نانوایی ها اخذسیاست های درراستای پایین آوردن قیمت خمیرترش و حذف جوش شیرین صنعتی کردن پخت نان اعمال قوانین و مقررات بهداشتی جهت برخورد با نانوایان متخلف و انجام تحقیقات مستمر برای بالا بردن کیفیت نان ازجمله اقداماتی است که میتوانددرجهت ارتقا کیفیت نان و اصلاح امور مفید باشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.