مقاله اثر آبسزیک اسید بر برخی از شاخص های بیوشیمیایی دم و میوه در دو رقم گیلاس


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر آبسزیک اسید بر برخی از شاخص های بیوشیمیایی دم و میوه در دو رقم گیلاس دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر آبسزیک اسید بر برخی از شاخص های بیوشیمیایی دم و میوه در دو رقم گیلاس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر آبسزیک اسید بر برخی از شاخص های بیوشیمیایی دم و میوه در دو رقم گیلاس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر آبسزیک اسید بر برخی از شاخص های بیوشیمیایی دم و میوه در دو رقم گیلاس :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
به منظور مطالعه تاثیر پس از برداشت هورمون آبسزیک اسید بر برخی صفات کیفی دو رقم زودرس و دیررس گیلاس، و استفاده از نتایج به دست آمده در اهداف تولیدی، پس از برداشت و مطالعات فیزیولوژیک ، آزمایشی فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کاملا تصادفی و با چهار تکرار انجام گرفت. عامل اول، رقم (کرج و تکدانه) و عامل دوم ، ابسزیک اسید ( در دو غلظت صفر و ۲۰۰ppm) مورد بررسی قرار گرفتند. میوه ها در فواصل زمانی پنج روز و طی مدت ۲۰ روز از زمان برداشت از لحاظ تغییرات میزان سبزینگی دم میوه و میزان کلروفیل و کاروتنوئید دم میوه ها به طور معنی داری کاهش یافت. در میزان قند کل میوه ها تغییر معنی داری مشاهده نشد اما به طور کلی تغییرات قند کل دارای روند افزایشی بود. روند تغییرات فروکتوز برای رقم کرج معنی دار نبوده اما برای رقم تکدانه تغییر معنی داری در روز ۱۵ و ۲۰ مشاهده گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.