مقاله اثر برهمکنش مقادیر مختلف پسماند کمپوست قارچ و کودهای شیمیایی بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم رقم (TriticumaestivumL)


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر برهمکنش مقادیر مختلف پسماند کمپوست قارچ و کودهای شیمیایی بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم رقم (TriticumaestivumL) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر برهمکنش مقادیر مختلف پسماند کمپوست قارچ و کودهای شیمیایی بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم رقم (TriticumaestivumL)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر برهمکنش مقادیر مختلف پسماند کمپوست قارچ و کودهای شیمیایی بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم رقم (TriticumaestivumL)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر برهمکنش مقادیر مختلف پسماند کمپوست قارچ و کودهای شیمیایی بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم رقم (TriticumaestivumL) :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
به منظور بررسی اثرات مقادیر مختلف کود شیمیایی و پسماند کمپوست قارچ بر برخی از خصوصیات کمی و کیفی گندم (Triticum aestivum) آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در مزرعه ای در اهواز اجرا گردید. تیمارهای آزمایشی ترکیبی از جهار سطح پسماند کمپوست قارچ شامل صفر، ۲۰ و ۴۰و ۶۰ تن در هکتار و سه مقدار ۱۰۰ درصد ، ۵۰ درصد و ۲۵ درصد توصیه کودی که به ترتیب شامل ۱۵۰ کیلوگرم اوره+۱۰۰ کیلوگرم سوپر فسفات در هکتار ، ۷۵ کیلوگرم اوره+۵۰ کیلوگرم سوپر فسفات در هکتار و ۵۰ کیلوگرم اوره+۳۳ کیلوگرم سوپر فسفات در هکتار بودند. نتایج تجزیه واریانس بیانگر اثرات معنی دار نسبت های مختلف کود کمپوست بر عملکرد بیولوژیکی و وزن هزار دانه بود. اثر ساده مصرف گود شیمیایی بر هیچکدام از صفات تاثیر معنی داری نداشت. اثر متقابل کمپوست فقط بر روی صفت وزن هزار دانه معنی دار شد و بر سایر صفات معنی دار نگردید. در این تحقیق مقایسه میانگین اثر ساده سطوح نشان داد که افزایش میزان کمپوست و کود شیمیایی سبب افزایش معنی دار عملکرد بیولوژیکی ، تعداد سنبله در متر مربع، تعداد دانه در سنبله و وزن هزار دانه گردید. نتایج مقایسه میانگین اثر متقابل سطوح نشان داد که تیمار ۴۰ تن کمپوست به همراه ۵۰ درصد کود شیمیایی بالاترین عملکرد دانه، عملکرد بیولوژیکی ، تعداد سنبله در متر مربع و وزن هزار دانه را به خود اختصاص داد. تیمار عدم مصرف کمپوست به همراه ۱۰۰درصد کود شیمیایی بالاترین شاخص برداشت و تیمار ۴۰ تن کمپوست به همراه ۲۵ درصد کود شیمیایی بالاترین تعداد دانه در سنبله را به خود اختصاص داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.