مقاله اثر تنش شوری ناشی از سطوح مختلف محلول کلرید سدیم بر شاخص های جوانه زنی بذر تره
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر تنش شوری ناشی از سطوح مختلف محلول کلرید سدیم بر شاخص های جوانه زنی بذر تره دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر تنش شوری ناشی از سطوح مختلف محلول کلرید سدیم بر شاخص های جوانه زنی بذر تره کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر تنش شوری ناشی از سطوح مختلف محلول کلرید سدیم بر شاخص های جوانه زنی بذر تره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر تنش شوری ناشی از سطوح مختلف محلول کلرید سدیم بر شاخص های جوانه زنی بذر تره :
تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
پژوهش حاضر به منظور بررسی اثر سطوح مختلف تنش شوری بر جوانه زنی بذر تره به عنوان یکی از مهمترین سبزی های ادویه ای و طبی از خانواده Liliaceae، در قالب طرح پایه کاملا تصادفی انجام پذیرفت. در این آزمایش سطوح مختلف محلول کلرید سدیم (NaCl) (صفر، ۵۰، ۱۰۰، ۱۵۰ و ۲۰۰ میلی مولار) در سه تکرار مورد ارزیابی قرار گرفتند. هر تکرار شامل یک پتری دیش حاوی کاغذ صافی واتمن بدون خاکستر و ۳۰ عدد بذر ضد عفونی شده توسط محلول قارچ کش بنومیل بود . جهت اعمال تیمارها، به مقدار ۱۰ میلی لیتر از محلول ها به کار برده شد. پتری دیش ها به مدت ۱۴ روز در اتاقک رشد تحت دمای ۲±۲۳ درجه سانتیگراد و دوره فتوپریودی هشت ساعت تاریکی، ۱۶ ساعت روشناییف نگهداری شدند. نتایج نشان داد که تنش شوری بر کلیه صفات مورد آزمون (شاخص بنیه بذر، درصد جوانه زنی، ارتفاع گیاهچه، طول ریشه چه و ساقه چه) اثر معنی داری داشته است. به طوری که با افزایش سطوح شوری از میران این شاخص ها کاسته شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.