مقاله کاربرد روش استخراج مایع- مایع هموژن در استخراج، جداسازی و اندازهگیری آفتکش های موجود در نمونه های زیست محیطی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد روش استخراج مایع- مایع هموژن در استخراج، جداسازی و اندازهگیری آفتکش های موجود در نمونه های زیست محیطی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد روش استخراج مایع- مایع هموژن در استخراج، جداسازی و اندازهگیری آفتکش های موجود در نمونه های زیست محیطی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد روش استخراج مایع- مایع هموژن در استخراج، جداسازی و اندازهگیری آفتکش های موجود در نمونه های زیست محیطی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد روش استخراج مایع- مایع هموژن در استخراج، جداسازی و اندازهگیری آفتکش های موجود در نمونه های زیست محیطی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
آفتکشها به طور گسترده در کشاورزی مورد استفاده قرار میگیرند. مصرف گسترده این ترکیبات سبب میشود که آنها به طور پیوسته وارد آبهای محیطی شده و باعث آلودگی آبها شوند. از این جهت ارائه یک روش مناسب جهت استخراج و اندازهگیری سریع و دقیق آفتکشها در نمونههای مختلف بسیار حائز اهمیت است. در این تحقیق از روش استخراج مایع- مایع هموژن برای استخراج و اندازهگیری علفکش فنوکساپروپ- پی اتیل استفاده شده است. استخراج مایع – مایع هموژن یک روش پیش تغلیظ ساده و قدرتمند است وزمان استخراج، هزینهها و مصرف حلالهای آلی را به میزان زیادی کاهش میدهد. پارامترهای مؤثر بر راندمان استخراج مایع- مایع هموژن از جمله حجم نمونه، حجم و نوع حلال هموژن کننده و حجم حلال استخراج کننده به صورت یک متغیر در زمان بهینهسازی گردید. از سیستم سه جزئی آب- متانول – کلروفرم برای استخراج استفاده شد. از روش کرماتوگرافیگازی با آشکارساز یونش شعلهای جهت اندازهگیری میزان آنالیتها استفاده گردید. تحت شرایط بهینه (حجم حلال هموژن کننده ۱۰ میلیلیتر، حلال استخراج کننده کلروفرم ۲ میلی لیتر و حجم نمونه آب ۵۰ میلیلیتر) بازیابی استخراج ۹۶ درصد به دست آمد. با توجه به نتایج کسب شده، روش بهینهسازی شده مزبور میتواند در پیش تغلیظ و آمادهسازی نمونه برای آنالیز آفتکشها از نمونههای زیست محیطی مورد توجه قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.