مقاله مطالعه اثر غلظت های مختلف سالیسیلیک اسید و تنش خشکی بر ویژگی های جوانه زنی بذور سویا (Glycine max L)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مطالعه اثر غلظت های مختلف سالیسیلیک اسید و تنش خشکی بر ویژگی های جوانه زنی بذور سویا (Glycine max L) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مطالعه اثر غلظت های مختلف سالیسیلیک اسید و تنش خشکی بر ویژگی های جوانه زنی بذور سویا (Glycine max L) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه اثر غلظت های مختلف سالیسیلیک اسید و تنش خشکی بر ویژگی های جوانه زنی بذور سویا (Glycine max L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مطالعه اثر غلظت های مختلف سالیسیلیک اسید و تنش خشکی بر ویژگی های جوانه زنی بذور سویا (Glycine max L) :
تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
نقش اساسی سالیسیلیک اسید یا اورتوهیدروکسی بنزوئیک اسید تنظیم فرایندهای فیزیولوژیکی مختلف رشد و نمو گیاه ، جذب یون، فتوسنتز، و جوانه زنی می باشد. این پژوهش جهت بررسی اثر سالیسیلیک اسید و خشکی بر جوانه زنی و خصوصیات رشد سویا (Glycine max L) انجام شد. بذرهای سویا تحت تیمار غلظت های مختلف سالیسیلیک اسید و پلی اتیلن گلایکول در پتری قرار گرفتند. پس از یک هفته درصد و سرعت جوانه زنی و طول ساقه چه و ریشه چه گیاهچه های سویا تعیین شد. به طور کلی با افزایش غلظت سالیسیلیک اسید درصد و سرعت جوانه زنی بذرهای سویا افزایش یافت. بیشترین کاهش رشد ساقه چه و ریشه چه در حضور تنش خشکی تنها با تیمار (۱۲- بار) بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.