مقاله تاثیر تنش شوری بر جوانه زنی و سبز شدن بذور کلزا (Brassica napusL) و برخی علف های هرز آن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر تنش شوری بر جوانه زنی و سبز شدن بذور کلزا (Brassica napusL) و برخی علف های هرز آن دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر تنش شوری بر جوانه زنی و سبز شدن بذور کلزا (Brassica napusL) و برخی علف های هرز آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر تنش شوری بر جوانه زنی و سبز شدن بذور کلزا (Brassica napusL) و برخی علف های هرز آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر تنش شوری بر جوانه زنی و سبز شدن بذور کلزا (Brassica napusL) و برخی علف های هرز آن :
تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
به منظور بررسی تاثیر تنش شوری بر جوانه زنی بذور و مولفه های رشد کلزا و علف های هرز کاسنی، یونجه زرد، جودره و یولاف وحشی آزمایشات جداگانه ای در قالب طرح کاملا تصادفی در سال ۱۳۹۱ در آزمایشگاه دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد شوشتر انجام گرفت. تیمارهای آزمایش شامل سطوح شوری ۲-، ۴-، ۶-، ۸-، ۱۰- و ۱۲- بار و شاهد آب مقطر بودند. نتایج آزمایش نشان داد که با افزایش سطوح شوری صفات درصد و سرعت جوانه زنی، طول ریشه چه و ساقه چه ، وزن گیاهچه و شاخص بنیه بذر در تمامی گیاهان کاهش معنی داری یافت. در تنش ۱۲- بار بذور کلزا و علف هرز جودره به ترتیب دارای بیش از ۱۰ و ۴ درصد جوانه زنی بود. غلظتی از نمک کلرید سدیم که باعث کاهش ۵۰ درصدی جوانه زنی کلزا، کاسنی، یونجه زرد، جودره و یولاف وحشی لازم بود به ترتیب شامل غلظت های ۶/۷۵-، ۵/۶۱-، ۴/۱۵-، ۵/۸۹- و ۵/۷۹- بار بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.