مقاله تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر خصوصیات بیوشیمیایی گیاه دارویی زرشک بی دانه Berberis vulgaris var. Asperma


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر خصوصیات بیوشیمیایی گیاه دارویی زرشک بی دانه Berberis vulgaris var. Asperma دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر خصوصیات بیوشیمیایی گیاه دارویی زرشک بی دانه Berberis vulgaris var. Asperma  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر خصوصیات بیوشیمیایی گیاه دارویی زرشک بی دانه Berberis vulgaris var. Asperma،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر خصوصیات بیوشیمیایی گیاه دارویی زرشک بی دانه Berberis vulgaris var. Asperma :

تعداد صفحات:۲۱
چکیده:
گیاه زرشک بی دانه (Berberis vulgaris var.asperma) از جمله گیاهان دارویی بومی ایران است . به منظور بررسی تاثیر روش های مختلف خشک کردن میوه زرشک دارویی بر حفظ خصوصیات بیوشیمیایی گیاه زرشک ، آزمایشی بر پایه طرح کاملا تصادفی با سه تکرار انجام شد. روش های خشک کردن شامل آفتاب، سایه، آون ۶۰ و ۷۰ درجه سانتی گرادف مایکروویو با توان های مختلف و خشک کردن توسط خشک کن کابینی ۵۰ و ۷۰ درجه سانتی گراد بود. نتایج نشان دهنده تاثیر معنی دار روش های مختلف خشک کردن بر میزان ترکیبات فنلی، میزان آنتوسیانین و میزان ویتامین ث، اسیدیته و قند (بریکس) نمونه ها بود. کمترین مقدار ویتامین ث در روش آفتاب و بیشترین آن در روش خشک کن ۷۰ درجه سانتیگراد حاصل شد. بالاترین میزان ترکیبات فنولی در تیمار آفتاب (۱۶۰۲ میلی گرم گالیک اسید در ۱۰۰ گرم وزن خشک) مشاهده شد در حالی که تیمار آون ۷۰ درجه سانتی گراد (۴۹۵ میلی گرم گالیک اسید در ۱۰۰ گرم وزن خشک) کمترین مقدار ترکیبات فنلی را در بین تیمارها دارا بود. استفاده از تیمارهای مایکروویو در توان پایین نیز موجب حفظ خصوصیات بیوشیمیایی میوه زرشک دارویی می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.