مقاله تاثیر سطوح مختلف پتاسیم بر عملکرد برنج (ارقام هاشمی و علی کاظمی)


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر سطوح مختلف پتاسیم بر عملکرد برنج (ارقام هاشمی و علی کاظمی) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر سطوح مختلف پتاسیم بر عملکرد برنج (ارقام هاشمی و علی کاظمی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر سطوح مختلف پتاسیم بر عملکرد برنج (ارقام هاشمی و علی کاظمی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر سطوح مختلف پتاسیم بر عملکرد برنج (ارقام هاشمی و علی کاظمی) :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
به منظور بررسی تاثیر سطوح مختلف پتاسیم بر عملکرد برنج ارقام هاشمی و علی کاظمی، ازمایش فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار شمال کشور به اجرا درآمد. این آزمایش شامل دو عامل بود. عامل اول، دو رقم هاشمی و علی کاظمی و عامل دوم کود کلرور پتاسیم در سه سطح مقادیر ۰ و ۱۷۵ و ۳۵۰ کیلوگرم در هکتار در نظر گرفته شد. مصرف حداکثر کود کلرور پتاسیم با میانگین ۳۸۳۲/۷ کیلوگرم در هکتار و بدون مصرف کود کلرور پتاسیم با میانگین ۳۳۵۷/۹ کیلوگرم در هکتار، به ترتیب بیشترین و کمترین عملکرد دانه را داشت. کود کلرور پتاسیم در سطح احتمال یک درصد اثر معنی داری بر روی عملکرد کاه و کلش داشت به طوری که با مصرف حداکثر کود کلرور پتاسیم در ۳۵۰ کیلوگرم در هکتار با میانگین عملکرد ۶۳۷۵/۵ کیلوگرم در هکتار بالاترین عملکرد و کمترین آن با میانگین عملکرد ۵۸۸۸/۷ کیلوگرم در هکتار مربوط به مقدار بدون کود کلرور پتاسیم بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.