مقاله دگر آسیبی Urtica dioica و Portulaca oleracea بر Lactuca sativa


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله دگر آسیبی Urtica dioica و Portulaca oleracea بر Lactuca sativa دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله دگر آسیبی Urtica dioica و Portulaca oleracea بر Lactuca sativa  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله دگر آسیبی Urtica dioica و Portulaca oleracea بر Lactuca sativa،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله دگر آسیبی Urtica dioica و Portulaca oleracea بر Lactuca sativa :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
آزمایشی به مظور بررسی اثرات دگرآسیبی غلظت های مختلف (۰، ۲۰، ۴۰، ۶۰، ۸۰ ، ۱۰۰درصد) عصاره آبی Urtica dioica و Portulaca oleracea حاصل از سوسپانسیون ۱۰ درصد بر روی مولفه های جوانه زنی (طول ریشه چه، طول ساقه چه، درصد جوانه رنی، سرعت جوانه زنی، پارامتر فیزیولوژیکی (میزان کلروفیل a، b و کل) و بیوشیمیایی (میزان فنل کل) بذر کاهو به صورت طرح کامل تصادفی در سه تکرار انجام شد. نتایح تجزیه واریانس نشان داد که اثرات اصلی گیاهان غلظت های مختلف و اثر متقابل آن ها به جز اثر اصلی گیاهان بر صفت طول ریشه چه در سطح یک درصد معنی دار بود. مقایسه کیانگین اثرات اصلی تیمار بر صفات مورد بررسی کاهو نشان داد که Urtica dioica اثر معنی داری بیشتری بر این صفات بجزء طول ریشه چه داشت. در این مطالعه با افزایش غلظت عصاره آبی میزان طول ریشه چه ، طول ساقه چه درصد و سرعت جوانه زنی کاهش یافت. در غلظت های ۶۰ ، ۸۰ و ۱۰۰ درصد از عصاره های هیچ جوانه زنی رخ نداده است نتایج در مورد کلروفیل a و b و کل مشابه نتایج در مورد صفات جوانه زنی بود. همچنین میزان فنل کل با افزایش غلظت افزایش یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.