مقاله اثر اسانس های گیاهی و نانوذرات نقره بر ویژگی های کیفی لیمو رقم لیسبون


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر اسانس های گیاهی و نانوذرات نقره بر ویژگی های کیفی لیمو رقم لیسبون دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر اسانس های گیاهی و نانوذرات نقره بر ویژگی های کیفی لیمو رقم لیسبون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر اسانس های گیاهی و نانوذرات نقره بر ویژگی های کیفی لیمو رقم لیسبون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر اسانس های گیاهی و نانوذرات نقره بر ویژگی های کیفی لیمو رقم لیسبون :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
به منظور بررسی اثر نانوذرات نقره و اسانس های گیاهی بر ماندگاری لیمو لیسبون، آزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی در سه تکرار اجرا شد. تیمارهای آزمایش شامل: سه سطح ۱۲۵۱و۵۱۱ میلی لیتر اسانس میخک، زیره و نعناع فلفلی و همچنین سه سطح از نانوذرات نقره ۵و۱۵و۲۵ پی پی ام( و شاهد بودند. در پایان مدت انبارداری صفات ویتامین ث، درصد پوسیدگی مواد جامد محلول و اسیدیته محاسبه شد. نتایج نشان داد اثر تیمارهای آزمایش بر تمامی صفات معنی دار بود. درصد پوسیدگی در سطح ۵۱۱ میلی لیتر اسانس نعناع فلفلی کاهش ۰۱ درصدی را نسبت به شاهد داشت. با توجه به اینکه اسانس های گیاهی دراکثر موارد بهتر از ترکیبات نانو در افزایش کیفیت لیمو موثر بودند، و با توجه به آثار زیست محیطی ترکیبات نانو ذرات نقره، استفاده از اسانس های گیاهی به منظور ماندگاری میوه لیمو توصیه می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.