مقاله اثر اسید سالیسیلیک بر تغییر پراکسیداسیون لیپید های غشاء و تحمل شوری رقم انگور بیدانه سفید


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر اسید سالیسیلیک بر تغییر پراکسیداسیون لیپید های غشاء و تحمل شوری رقم انگور بیدانه سفید دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر اسید سالیسیلیک بر تغییر پراکسیداسیون لیپید های غشاء و تحمل شوری رقم انگور بیدانه سفید  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر اسید سالیسیلیک بر تغییر پراکسیداسیون لیپید های غشاء و تحمل شوری رقم انگور بیدانه سفید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر اسید سالیسیلیک بر تغییر پراکسیداسیون لیپید های غشاء و تحمل شوری رقم انگور بیدانه سفید :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
این پژوهش نقش هورمون اسیدسالیسیلک درتخفیف تنش شوری دررقم بیدانه سفیدانگوررا مورد مطالعه قرارداد نتایج نشان داد که تنش شوری EC=10 باعث افت معنی داروزن خشک اندام هوایی شد ولی کاربرد برگی هورمون اسیدسالیسیلیک ۱۰۰میکرومولار ازافت بیشتروزن خشک برگها ممانعت به عمل آورد و غلظت اسیدآمینه کل را بهبود بخشید این پژوهش مشخص کرد که تاثیر اسیدسالیسیلیک درتخفیف شوری به خاطر نقش این هورمون درتحریک آنزیم های سیستم آنتی اکسیدانت ازجمله آنزیم سوپراکسیددیسموتاز بود که باعث کاهش مقدارمالون دی آلدهید به عنوان شاخص پراکسیداسیون لیپیدهای غشاء گردید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.