مقاله بررسی کمی متابولیت کروسین موجود در کلاله زعفران (Crocus sativus L. Stigma) در مناطق مشکین شهر، شاهرود و رضوان شهر


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کمی متابولیت کروسین موجود در کلاله زعفران (Crocus sativus L. Stigma) در مناطق مشکین شهر، شاهرود و رضوان شهر دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کمی متابولیت کروسین موجود در کلاله زعفران (Crocus sativus L. Stigma) در مناطق مشکین شهر، شاهرود و رضوان شهر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کمی متابولیت کروسین موجود در کلاله زعفران (Crocus sativus L. Stigma) در مناطق مشکین شهر، شاهرود و رضوان شهر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کمی متابولیت کروسین موجود در کلاله زعفران (Crocus sativus L. Stigma) در مناطق مشکین شهر، شاهرود و رضوان شهر :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
زعفران (Crocus sativus L) گیاهی است چند ساله و از خانواده زنبق که به خوبی با سرزمین های خشک و نیمه خشک سازگار شده و هر ساله شده و هر ساله تولید کلاله می کند. زعفران به خاطر خصوصیات عطر، طعم و رنگش ، ادویه خوراکی بسیار ارزشمندی می باشد. کروسین ها که گلیکوزیدهایی متشکل از کاروتنوئیدی به نام کروستین و قندها هستند مسئول رنگ زعفران محسوب می شوند. در این پژوهش میزان کروسین کلاله زعفران توسط سیستم کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا اندازه گیری شد. نمونه های کلاله زعفران از مناطق (نواحی) مشکین شهر، شاهرود و رضوان شهر جمع آوری گردید. گل ها تقریبا در یک زمان از روز (ساعت ۸-۶ قبل از ظهر) با دست چیده شده و به سرعت کلاله ها از گل ها جدا شده در شرایط سایه (به مدت ۰۱-۸ روز) خشک شده و جهت عصاره گیری و تعیین کیفیت در آزمایشگاه آماده شدند. تجزیه آماری نشان داده که تفاوت قابل ملاحظه ای در محتوای کروسین (۰-۵) بین مناطق مختلف وجود داشته و بیشترین محتوای کروسین (۵-۰) در تمام مکان های آزمایشی مربوط به نمونه رضوان شهر بوده است. عوامل محیطی (ارتفاع و درجه حرارت) و خصوصیات خاک (اسیدیته، هدایت الکتریکی، کربن آلی، فسفر، پتاسیم، و نیتروژن) بر کیفیت زعفران تاثیر داشته و همبستگی مثبت یا منفی با کروسین (۰-۵) نشان داده است. ارتفاع اثر منفی و درجه حرارت مثبتی بر محتوای کروسین داشته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.