مقاله اثر پتانسیل آبی بربیوشیمی جوانهزنی بذر گیاه دارویی مریم گلی Salvia officinalis دردماهای متفاوت
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر پتانسیل آبی بربیوشیمی جوانهزنی بذر گیاه دارویی مریم گلی Salvia officinalis دردماهای متفاوت دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر پتانسیل آبی بربیوشیمی جوانهزنی بذر گیاه دارویی مریم گلی Salvia officinalis دردماهای متفاوت کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر پتانسیل آبی بربیوشیمی جوانهزنی بذر گیاه دارویی مریم گلی Salvia officinalis دردماهای متفاوت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر پتانسیل آبی بربیوشیمی جوانهزنی بذر گیاه دارویی مریم گلی Salvia officinalis دردماهای متفاوت :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
به منظور بررسی ویژگیهای بیوشیمیایی جوانهزنی بذر مریمگلی مطالعهای تحت دماهای مختلف بهصورت فاکتوریل درقالب طرح کاملاًتصادفی با ۴ تکرارانجام شد. تیمارهای آزمایش شامل دما۱۰و۱۵و۲۰و۲۵و۳۰ درجه سانتیگراد و تنش خشکی صفرو-۰/۲و۰/۴-و۰/۶و۰/۸ مگاپاسگال بود. نتایج آنالیز آماری نشان داد که بیشترین میزان فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز ۴/۵ میکرو گرم بر دقیقه در گرم وزن تر در دمای ۰۱ درجه و پتانسیل آبی صفر مشاهده گردید. کمترین میزان فعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدانت در پتانسیل آبی صفر بدون تنش( و در دماهای حداقل ) ۰۱ درجه( و حداکثر ) ۰۱ درجه دیده شد. کمترین میزان تخریب غشا بر پایه اندازهگیری مقدار مالون دی آلدئید در دمای ۲۵ درجه و شرایط بدون تنش مشاهده شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.