مقاله بررسی میزان متابولیت های ثانویه دو رقم گیلاس در زمان برداشت مختلف


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان متابولیت های ثانویه دو رقم گیلاس در زمان برداشت مختلف دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان متابولیت های ثانویه دو رقم گیلاس در زمان برداشت مختلف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان متابولیت های ثانویه دو رقم گیلاس در زمان برداشت مختلف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان متابولیت های ثانویه دو رقم گیلاس در زمان برداشت مختلف :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
میوه گیلاس (Prunuis avium) به دلیل طعم و مزه مطلوب ، ظاهر جذاب و ظرفیت آنتی اکسیدان بالا، دوره رسیدگی کوتاه و تولید در اوایل فصل از اهمیت بالایی برخوردار است. مطالعه حاضر نیز در سال ۹۳-۱۳۹۲ به منظور بررسی خصوصیات میوه و میزان متابولیت های ثانویه که از باغات مرکز تحقیقات شاهرود جمع آوری شدند انجام شد. مجموعا خصوصیات دو رقم گیلاس در دو زمان بررسی شد در این بررسی ها خصوصیات بیوشیمیایی شامل: ترکیبات آنتی اکسیدانی، فنل کل و آنتوسیانین میوه اندازه گیری شد. این طرح به صورت فاکتوریل در قالب کاملا تصادفی در سه تکرار در آزمایشگاه علوم باغبانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان انجام گردید. نتایج پژوهش نشان داد که اثرات رقم، زمان و اثر متقابل رقم و زمان بر صفات اندازه گیری شده از نظر آماری تاثیر معناداری داشته است. در این پژوهش بیشترین میزان آنتوسیانین میوه گیلاس (۰/۹۷۵ میکرومول در گرم وزن تر) مربوط به رقم تکدانه در زمان رسیده بود و هم بیشترین میزان آنتی اکسیدانت میوه گیلاس (۸۴/۰۷ درصد رادیکال آزاد) مربوط به رقم تکدانه در زمان نارس بود که البته از لحاظ اماری با رقم لامبرت در زمان نارس و رسیده اختلاف معنی داری نداشت. بیشترین میزان فنل میوه (۰/۵۳۳ میلی گرم در گرم ورن تر) هم مربوط به رقم تکدانه و زمان رسیده بود و کمترین میزان آن هم مربوط به (۰/۰۴۴ میلی گرم در گرم وزن تر) مربوط به رقم لامبرت در زمان نارس بود. چنین نتایج نشان داد که کمترین میزان آنتوسیانین میوه گیلاس مربوط به رقم لامبرت در زمان نارس بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.