مقاله بررسی زیست شناسی پروانه جوانه خوار زیتون (Palpita unionalis (Lep.: Pyralidae در شرایط آزمایشگاهی و مزرعه ای زنجان (طارم علیا)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی زیست شناسی پروانه جوانه خوار زیتون (Palpita unionalis (Lep.: Pyralidae در شرایط آزمایشگاهی و مزرعه ای زنجان (طارم علیا) دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی زیست شناسی پروانه جوانه خوار زیتون (Palpita unionalis (Lep.: Pyralidae در شرایط آزمایشگاهی و مزرعه ای زنجان (طارم علیا)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی زیست شناسی پروانه جوانه خوار زیتون (Palpita unionalis (Lep.: Pyralidae در شرایط آزمایشگاهی و مزرعه ای زنجان (طارم علیا)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی زیست شناسی پروانه جوانه خوار زیتون (Palpita unionalis (Lep.: Pyralidae در شرایط آزمایشگاهی و مزرعه ای زنجان (طارم علیا) :

مقاله بررسی زیست شناسی پروانه جوانه خوار زیتون (Palpita unionalis (Lep.: Pyralidae در شرایط آزمایشگاهی و مزرعه ای زنجان (طارم علیا) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در شهریور ۱۳۸۹ در آفات و بیماریهای گیاهی از صفحه ۱ تا ۲۳ منتشر شده است.
نام: بررسی زیست شناسی پروانه جوانه خوار زیتون (Palpita unionalis (Lep.: Pyralidae در شرایط آزمایشگاهی و مزرعه ای زنجان (طارم علیا)
این مقاله دارای ۲۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پروانه جوانه خوار زیتون
مقاله زمستان گذرانی
مقاله تعداد نسل
مقاله بیولوژی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
پروانه جوانه خوار زیتون یکی از مهم ترین آفات زیتون در نهالستان ها و باغات جوان زیتون می باشد. بیولوژی این آفت در شرایط آزمایشگاهی و مزرعه ای بررسی گردید. پروانه جوانه خوار زیتون یک روز پس از ظهور جفتگیری کرده و از روز سوم تخمریزی می نماید. ماده ها تخم های خود را بصورت تکی یا یک ردیفی و اغلب در سطح زیرین برگ های جوانه های انتهایی قرار می دهند. هر حشره ماده به طور متوسط۳۷۵۱۲۵±۲۹ تخم می گذارد و بیشترین میزان تخمریزی را در روز سوم دارد. دوره انکوباسیون تخم۳۴۲±۰۸۱ روز می باشد. این حشره دارای پنج سن لاروی می باشد و لارو ها در سنین اول و دوم به رنگ زرد روشن و سنین بعدی سبز رنگ می باشند. طول دوران لاروی ۲۲.۲۸±۰۲۲روز می باشد. لاروها برگ های جوانه های انتهایی را با ترشحات ابریشمی به یکدیگر چسبانده و در سنین اول و دوم از پارانشیم زیرین برگ و در سنین بالاتر کل برگ به جز رگبرگ اصلی را مورد تغذیه قرار می دهند و در شرایط تراکم بالا از پوست ساقه های نرم و نازک و نیز گوشت میوه ها تغذیه می کنند. میانگین درصد تلفات لاروی حدود ۳۰% بود. شفیره در درون پناهگاه های ایجاد شده توسط لاروهای سن آخر تشکیل می شود. طول دوران شفیرگی ۷۸۳±۰۱۱۲ روز و میانگین تلفات این مرحله حدود ۱۴% می باشد. نسبت جنسی حشرات کامل (ماده:نر) (۱۴/۱ :۱) و میانگین طول عمر حشرات نر و ماده به ترتیب ۱۴.۳۳±۲۴۹و ۱۲.۵۹±۱۶۳روز می باشد. این حشره در شرایط آزمایشگاهی ۸ نسل کامل با میانگین۴۲±۰۸۲۱ روز و در شرایط منطقه طارم حداقل ۴ نسل کامل تولید می کند.
میانگین مرگ و میر حاصله توسط عوامل غیر زنده برای هر نسل به ترتیب: ۷/۲۶%, ۴/۱۳%, ۵۰% و ۴/۲۳% محاسبه گردید. از نظر آماری بین میانگین طول نسل های مختلف در طبیعت در سطح ۱% تفاوت معنی دار وجود داشت (P<0.0001). نسل پنجم آخرین نسل این آفت در منطقه است که فرم زمستان گذران آفت را تشکیل می دهد. زمستان گذرانی این حشره بیشتر به صورت لاروهای سنین سوم تا پنجم و نیز شفیره ها در لابلای برگ ها خصوصا جوانه های انتهایی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.