مقاله اثر ضدباکتریایی اسانس گل و غصاره اندامهای گیاهی سرخارگل بر باکتریRalstonia solanacearum در شرایط آزمایشگاه


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر ضدباکتریایی اسانس گل و غصاره اندامهای گیاهی سرخارگل بر باکتریRalstonia solanacearum در شرایط آزمایشگاه دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر ضدباکتریایی اسانس گل و غصاره اندامهای گیاهی سرخارگل بر باکتریRalstonia solanacearum در شرایط آزمایشگاه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر ضدباکتریایی اسانس گل و غصاره اندامهای گیاهی سرخارگل بر باکتریRalstonia solanacearum در شرایط آزمایشگاه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر ضدباکتریایی اسانس گل و غصاره اندامهای گیاهی سرخارگل بر باکتریRalstonia solanacearum در شرایط آزمایشگاه :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
امروزه مهارزیستی عوامل بیماریزای گیاهی باهدف کاهش تهدیدات زیست محیطی و خطرات افت کش های شیمیایی یک اولویت می باشد دراین راستا استفاده ازکارایی ضدمیکروبی موادگیاهی درسالهایا خیر موردتوجه قرارگرفته است هدف این مطالعه ارزیابی اثرفراورده های گیاهی بدست آمده ازگیاه سرخارگل روی باکتری بیماریزای گیاهی Ralstonia solanacearum عامل پوسیدگی قهوه ای سیب زمینی بود عصاره های گل برگ ساقه و ریشه به روش خیساندن با حلالهای آب استون اتانول متانول و کلریدیریک اسید به دست آمده و با دستگاه روتاری درخلا تغلیظ شد و اسانس گل بادستگاه کلونجر استخراج شد فعالیت ضدباکتریایی عصاره ها و اسانس سرخارگل علیه این باکتری درازمایشگاه و باروش انتشاردیسک و تعیین حداقل غلظت بازدارندگی و کشندگی مورد بررسی قرارگرفت ازمایش درقالب طرح کاملا تصادفی باسه تکرار اجرا گردید عصاره های استون برگ و ساقه اتانول گل و ریشه توانست با غلظت ۱و۲میکرولیتر اسانس گل رقابت نموده و به اندازه آن اثرگذار باشد عصاره های آبی متانول و اسیدکلریدریک نتوانستند برباکتری کشنده باشد باتوجه بهنتایج این مطالعه به نظر می رسد موادگیاهی به دست آمده ازسرخارگل میتواند روی این باکتری تاثیرداشته و درآینده برای مهارزیستی آن مدنظر قرارگیرد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.