مقاله بررسی ویژگی های ضد باکتریایی عصاره های مختلف ریشه گیاه گاوزبان ایتالیایی (Echium italicum)


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ویژگی های ضد باکتریایی عصاره های مختلف ریشه گیاه گاوزبان ایتالیایی (Echium italicum) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ویژگی های ضد باکتریایی عصاره های مختلف ریشه گیاه گاوزبان ایتالیایی (Echium italicum)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ویژگی های ضد باکتریایی عصاره های مختلف ریشه گیاه گاوزبان ایتالیایی (Echium italicum)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ویژگی های ضد باکتریایی عصاره های مختلف ریشه گیاه گاوزبان ایتالیایی (Echium italicum) :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
مقدمه: گاوزبان ایتالیایی متعلق به خانواده گاوزبان ایت که یکی از بزرگ ترین و گسترده ترین خانواده های گیاهی است. این خانواده شامل حدودا ۱۰۰ جنس و بیش از ۲۰۰۰ گونه می باشد. گیاهان این خانواده حاوی ترکیباتی مانند فنولیک، فلاونوئیدها و ترپنوئیدها است که دارای اثرات آللوپاتیکی ، ضد باکتریایی، آنتی اکسیدانی و ضد پاتوژنی است. مواد و روش ها: پس از جمع آوری گیاه، اندام ریشه گیاه جداسازی و زیر سایه خشک گردید. سپس عصاره های آبی و اتانولی ریشه آن به روش خیساندن تهیه شد و با کاغذ صافی صاف گردید و با سانتریفیوژ نمودن عصاره و تبخیر حلال، عصاره ای صاف و خالص بدست آمد . اثر ضد باکتریایی عصاره های آبی و اتانولی ریشه بر روی ۵ باکتری بیماری زای انسانی به روش انتشار دیسک در آگار بررسی گردید. میکروارگانیسم های مورد مطالعه عبارت بودند از : اشرشیا کلی ، سودوموناس آئروژنوزا ، استافیلوکوکوس ارئوس، باسیلوس سوبتیلیس، و باسیلوس سرئوس. بحث: با توجه به جدول مقایسه میانگین داده های به دست آمده از این آزمایش نشان داده شد که عصاره الکلی ریشه گیاه گاوزبان ایتالیایی، به مراتب دارای اثرات ضد باکتریایی بیشتری نسبت به عصاره آبی آن است. همچنین می توان به این نتیجه رسید که با افزایش غلظت عصاره های آبی و همچنین الکلی ریشه، قطر هاله عدم رشد و اثر ضد باکتریایی نیز افزایش می یابد و در غلظت بالا اثر ضد باکتریایی عصاره مشابه یا حتی بهتر از برخی آنتی بیوتیک ها نیز بوده است. نتیجه گیری: به دلیل افزایش سریع مقاومت آنتی بیوتیکی در بین باکتری ها، اثرات و عوارض جانبی داروهای شیمیایی و اثبات خواص ضد میکروبی این گیاه و با توجه به مشاهدات و داده های بدست آمده از این آزمایش می توان امیدوار بود که با سرمایه گذاری و مطالعات کافی در مورد این گیاه بتوان این گیاه را به عنوان داروی آنتی باکتریال تولید و عرضه نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.