مقاله بررسی ویژگی های مورفولوژی ، فنولوژی، موارد استفاده و اثرات شوری بر گونه شوررویی Puccinellia distans


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ویژگی های مورفولوژی ، فنولوژی، موارد استفاده و اثرات شوری بر گونه شوررویی Puccinellia distans دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ویژگی های مورفولوژی ، فنولوژی، موارد استفاده و اثرات شوری بر گونه شوررویی Puccinellia distans  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ویژگی های مورفولوژی ، فنولوژی، موارد استفاده و اثرات شوری بر گونه شوررویی Puccinellia distans،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ویژگی های مورفولوژی ، فنولوژی، موارد استفاده و اثرات شوری بر گونه شوررویی Puccinellia distans :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
هدف از این تحقیق بررسی ویژگی های مورفولوژیکی، فنولوژی موارد استفاده و اثرات شوری بر گونه شوررویی Puccinellia distans می باشد. P. Distans گیاهی است از خانواده گرامینه، ارتفاع ۱۰ سانتی متر ، ساقه ها راست، کلافی، دائمی به ارتفاع ۶۰ سانتی متر ، گسترده یا خوابیده روی زمین است. شروع رشد این گونه اواخر مهر شروع و اوایل آبان با بارندگی های پاییز تا اواخر زمستان دارای رشد بطئی بوده و از اسفند ماه رشد سریع آنها آغاز می شود. P. distans از ارزش غذایی و علوفه ای خوبی برخوردار است می تواند از جنبه علوفه ای مد نظر باشد. این گونه در مرحله رشد رویشی ضمن برخورداری از پروتئین بالا (۱۶-۱۳ درصد) ، از ارزش رجحانی بیشتری نسبت به سایر گونه برخوردار می باشد. از این گیاه می توان برای اصلاح مراتع شور و چرای دام استفاده کرد. بنابراین برای پروژه های اصلاح و احیای به ویژه مراتع شور حائز اهمیت است. غلظت ۲۰۰ میلی مولار کلرید سدیم سبب کاهش میزان بخش های هوایی و ریشه گیاه می شود در حالی که در غلظت های پایین تر از ۲۰۰ میلی مولار تاثیر بر روی ریشه یا بخش های هوایی گیاه ندارد. شوری منجر به کاهش وزن تر بخش های هوایی و کل گیاه ، وزن خشک ریشه و کل تعداد برگ های گیاه می گردد. همچنین شوری باعث افزایش قندهای محلول در ریشه گیاه می شود. ولی تاثیری بر میزان قند بخش های هوایی ندارد. افزایش شوری موجب افزایش لیگنینی شدن بخش های هوایی می شود ولی بر لیگنین شدن ریشه تاثیری ندارد. افزایش شوری باعث افزایش سلولز در بخش های هوایی و ریشه گیاه می شود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.