مقاله اثر متقابل سطوح مختلف پساب نشاسته و افزودنی باکتریایی بر ارزش غذایی ترکیب شیمیایی ذرت سیلو شده
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر متقابل سطوح مختلف پساب نشاسته و افزودنی باکتریایی بر ارزش غذایی ترکیب شیمیایی ذرت سیلو شده دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر متقابل سطوح مختلف پساب نشاسته و افزودنی باکتریایی بر ارزش غذایی ترکیب شیمیایی ذرت سیلو شده کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر متقابل سطوح مختلف پساب نشاسته و افزودنی باکتریایی بر ارزش غذایی ترکیب شیمیایی ذرت سیلو شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر متقابل سطوح مختلف پساب نشاسته و افزودنی باکتریایی بر ارزش غذایی ترکیب شیمیایی ذرت سیلو شده :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
در این پژوهش تأثیر استفاده از پساب نشاسته و افزودنی باکتریایی بر ارزش غذایی سیلاژ ذرت در سیلوهای آزمایشگاهی مورد ارزیابی قرار گرفت. علوفه ذرت در مرحله خمیری با ماده خشک ۶۲ درصد برداشت گردید. عاملهای آزمایش شامل پساب نشاسته در ۴ سطح ۰,۵,۱۰ و ۱۵ درصد وزن علوفه تر و افزودنی باکتریایی شامل لاکتوباسیلوس پلانتاروم وپدیوکووس اسیدی لاکتیسی بود. سی و دو مینی سیلوی آزمایشگاهی از جنس PVC در یک طرح کاملا تصادفی با آرایش فاکتوریل هر تیمار ۴ تکرار مورد استفاده قرار گرفت. نتایج این پژوهش نشان داد که ارزش غذایی سیلاز ذرت مورد آزمایش بوسیله هر دو افزودنی تا حدودی بهبود یافت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.