مقاله اثر متقابل سطوح مختلف پساب نشاسته و افزودنی باکتریایی بر معیارهای تخمیر سیلاژ ذرت


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر متقابل سطوح مختلف پساب نشاسته و افزودنی باکتریایی بر معیارهای تخمیر سیلاژ ذرت دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر متقابل سطوح مختلف پساب نشاسته و افزودنی باکتریایی بر معیارهای تخمیر سیلاژ ذرت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر متقابل سطوح مختلف پساب نشاسته و افزودنی باکتریایی بر معیارهای تخمیر سیلاژ ذرت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر متقابل سطوح مختلف پساب نشاسته و افزودنی باکتریایی بر معیارهای تخمیر سیلاژ ذرت :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
در این پژوهش ۲۳ مینی سیلوی آزمایشگاهی هر تیمار ۴ تکرار در یک طرح کاملا تصادفی با آرایش فاکتوریل استفاده شد عامل های آزمایششامل: ۴سطح پساب نشاسته۰و۵و۱۰و۱۵ وزن علوفه تر( و افزودنی باکتریایی )با و بدون افزودنی بود. ذرت )ماده خشک ۳۲ % ( با سطوح متفاوت پساب نشاسته و افزودنی باکتریایی مخلوط و به مدت ۱۳۰ روز سیلو گردید.نتایج این پژوهش نشان داد که کیفیت سیلاژ مورد آزمایش بوسیله هر دو افزودنی تا حدودی بهبود یافت و در نهایت استفادههمزمان افزودنی باکتریایی به میزان۶ ۱۰*۱ و پساب نشاسته ۵ درصد توصیه میشود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.