مقاله اثر متقابل سطوح مختلف پساب نشاسته و افزودنی باکتریایی بر معیارهای تخمیر سیلاژ ذرت
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر متقابل سطوح مختلف پساب نشاسته و افزودنی باکتریایی بر معیارهای تخمیر سیلاژ ذرت دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر متقابل سطوح مختلف پساب نشاسته و افزودنی باکتریایی بر معیارهای تخمیر سیلاژ ذرت کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر متقابل سطوح مختلف پساب نشاسته و افزودنی باکتریایی بر معیارهای تخمیر سیلاژ ذرت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر متقابل سطوح مختلف پساب نشاسته و افزودنی باکتریایی بر معیارهای تخمیر سیلاژ ذرت :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
در این پژوهش ۲۳ مینی سیلوی آزمایشگاهی هر تیمار ۴ تکرار در یک طرح کاملا تصادفی با آرایش فاکتوریل استفاده شد عامل های آزمایششامل: ۴سطح پساب نشاسته۰و۵و۱۰و۱۵ وزن علوفه تر( و افزودنی باکتریایی )با و بدون افزودنی بود. ذرت )ماده خشک ۳۲ % ( با سطوح متفاوت پساب نشاسته و افزودنی باکتریایی مخلوط و به مدت ۱۳۰ روز سیلو گردید.نتایج این پژوهش نشان داد که کیفیت سیلاژ مورد آزمایش بوسیله هر دو افزودنی تا حدودی بهبود یافت و در نهایت استفادههمزمان افزودنی باکتریایی به میزان۶ ۱۰*۱ و پساب نشاسته ۵ درصد توصیه میشود
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.