مقاله بهینه یابی استخراج آنتوسیانین و بازده استخراج عصاره انار توسط فناوری نوین اولتراسوند به روش پاسخ سطح


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینه یابی استخراج آنتوسیانین و بازده استخراج عصاره انار توسط فناوری نوین اولتراسوند به روش پاسخ سطح دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه یابی استخراج آنتوسیانین و بازده استخراج عصاره انار توسط فناوری نوین اولتراسوند به روش پاسخ سطح  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه یابی استخراج آنتوسیانین و بازده استخراج عصاره انار توسط فناوری نوین اولتراسوند به روش پاسخ سطح،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه یابی استخراج آنتوسیانین و بازده استخراج عصاره انار توسط فناوری نوین اولتراسوند به روش پاسخ سطح :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
اکسیژن فعال و رادیکال های آزاد تاثیرات نامطلوبی برای سلامتی دارند. آنتی اکسیدان ها تولید رادیکال آزاد را به مقدار زیادی کاهش می دهند. امروزه هزینه های زیادی برای تحقیق درباره شناسایی ترکیبات آنتی اکسیدانی می شود. گیاهان دارویی زیادی وجود دارد ولی تعداد معدودی از گیاهان دارای آنتوسیانین می باشد. به همین منظور شناخت و استخراج انتوسیانین از منابع گیاهی امری ضروری به نظر می رسد. فناوری جدید اولتراسوند و فراصوت تاثیرات شگرفی در افزایش میزان استخراج عصاره و رفع محدودیت های روش های دیگر استخراج، داشته است. مزیت اصلی استفاده از امواج صوتی شامل افزایش بازده استخراج، سینتیک سریع تر و استفاده در محدوده زیادی از حلال ها است. امواج صوتی می توانند دمای فرایند را کاهش دهند و اجازه استخراج ترکیبات ناپایدار در برابر حرارت را دهند. انار با دانه های قرمز دارای خاصیت آنتی اکسیدانی بالایی می باشد. مصرف انار غیر از جنبه خوراکی آن از دیدگاه دارویی و اثرات درمانی نیز بسیار موثر است. این میوه دارای مواد شیمیایی بسیاری است که در مبارزه با تصلب شرائین، آماس سرطان و همچنین در کند کردن واکنش های پیر شدن سلول ها (Cellular aging process) موثر می باشد. در این پژوهش بهینه سازی فرایند استخراج انتوسیانین و بازده استخراج عصاره انار توسط فناوری اولتراسونددر ۲ فاکتور و ۳ سطح که شامل ۱۳ آزمون است توسط روش سطح پاسخ انجام شد. برای بهینه سازی فرایند در آزمون ها ۲ فاکتور زمان (۴۰، ۲۵، ۱۰ دقیقه) و دما (۷۰، ۵۵، ۴۰ درجه سانتی گراد) مورد بررسی قرار گرفت. هدف از این پژوهش تعیین بیشینه استخراج انتوسیانین از انار توسط امواج فراصوت بود. نتایج حاصل از آنالیز آماری جهت تعیین حالت بهینه آزمون حاکی از آن بود که شرایط بهینه، زمان ۳۹/۸۲ دقیقه و دمای ۶۹/۵۸ می باشد. مقدار ترکیبات انتوسیانین و بازده در نقطه بهینه به ترتیب برابر با ۷/۷۵۸۹ میلی گرم در ۱۰۰ میلی لیتر عصاره و ۹/۸۹ درصد گزارش شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.