مقاله اثر سطوح مختلف ویتامین E بر پاسخ سیستم ایمنی هومورال و عملکرد در جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر سطوح مختلف ویتامین E بر پاسخ سیستم ایمنی هومورال و عملکرد در جوجه های گوشتی دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر سطوح مختلف ویتامین E بر پاسخ سیستم ایمنی هومورال و عملکرد در جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر سطوح مختلف ویتامین E بر پاسخ سیستم ایمنی هومورال و عملکرد در جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر سطوح مختلف ویتامین E بر پاسخ سیستم ایمنی هومورال و عملکرد در جوجه های گوشتی :

مقاله اثر سطوح مختلف ویتامین E بر پاسخ سیستم ایمنی هومورال و عملکرد در جوجه های گوشتی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران) از صفحه ۲۳۹ تا ۲۴۴ منتشر شده است.
نام: اثر سطوح مختلف ویتامین E بر پاسخ سیستم ایمنی هومورال و عملکرد در جوجه های گوشتی
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله هماگلوتیناسیون
مقاله ویتامین E
مقاله سیستم ایمنی
مقاله عملکرد
مقاله جوجه گوشتی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
ویتامین E با خواص آنتی اکسیدانتی شناخته شده و در گونه های مختلف تنظیم وظایف سیستم ایمنی را از خود نشان داده است. این آزمایش با استفاده از ۲۴۰ قطعه جوجه نر یک روزه گوشتی از سویه راس ۳۰۸ جهت بررسی اثرات چهار سطح مختلف ویتامین E(صفر، ۱۰، ۲۰، ۴۰ میلی گرم در کیلوگرم) بر عملکرد و پاسخ سیستم ایمنی هومورال انجام شد. به منظور مطالعه پاسخ ایمنی هومورال جوجه ها در سنین ۱۵، ۳۰، ۴۵ روزگی با ۰۲ میلی لیتر محلول ۰۰۵ گلبول قرمز گوسفند در عضله سینه تزریق شدند و در ۷ و ۱۴ روز بعد از تزریق دوم و سوم نمونه گیری خونی انجام شد، سپس تیترهای آنتی بادی بر علیه گلبول گوسفند به و سیله روش میکرو هماگلوتیناسیون اندازه گیری شد. سپس جوجه ها کشتار و بورس فابرسیوس و طحال آنها توزین شد. نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که ویتامین E هیچ اثر معنی داری بر عملکرد جوجه ها شامل وزن بدن، خوراک مصرفی و ضریب تبدیل غذایی نداشت. اختلاف معنی داری بر تیتر آنتی بادی تام علیه گلبول قرمز گوسفند، تیتر آنتی بادی حساس به ۲ مرکاپتواتانول، و نیز تیتر آنتی بادی ضد ویروس نیوکاسل گروهی که ۴۰ میلی گرم در کیلوگرم ویتامین E مصرف کرده بودند، در مقایسه با گروه شاهد داشت (p<0.05). تیتر آنتی بادی مقاوم به ۲ مرکاپتواتانول و وزن ارگان های لنفوئیدی (بورس فابرسیوس و طحال) تحت تاثیر جیره قرار نگرفت و اختلاف معنی داری بین تیمارها مشاهده نشد. این نتایج نشان دادکه مکمل ویتامین E پاسخ ایمنی هومورال را افزایش می دهد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.