مقاله بررسی تاثیر فرمولاسیون و شرایط فرآیندی بر زمان نگهداری پیش آغشته الیاف شیشه/رزین اپوکسی مورد مصرف در پره توربین بادی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر فرمولاسیون و شرایط فرآیندی بر زمان نگهداری پیش آغشته الیاف شیشه/رزین اپوکسی مورد مصرف در پره توربین بادی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر فرمولاسیون و شرایط فرآیندی بر زمان نگهداری پیش آغشته الیاف شیشه/رزین اپوکسی مورد مصرف در پره توربین بادی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر فرمولاسیون و شرایط فرآیندی بر زمان نگهداری پیش آغشته الیاف شیشه/رزین اپوکسی مورد مصرف در پره توربین بادی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر فرمولاسیون و شرایط فرآیندی بر زمان نگهداری پیش آغشته الیاف شیشه/رزین اپوکسی مورد مصرف در پره توربین بادی :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
در سالهای اخیر، قیمت پایینتر، کیفیت پایدار، حجم تولید بالاتر و سهولت فرآیند محصولات پیش آغشته، نیروی محرکه استفاده از آنها در تولید محصولات کامپزیتی شده است. رزینهای اپوکسی به دلیل خواص مکانیکی و پایداری حرارتی و محیطی بالا، از مهمترین رزینهای مورد استفاده در ساخت پیش آغشته های پره توربین بادی هستند. این دسته از رزینها بسته به نوع سیستم پخت مورد استفاده در ایجاد اتصال عرضی در آنها دارای خصوصیات بعضا متفاوتی خواهند بود و سیستم پخت با تاثیر بر رفتار پخت آمیزه، تاثیر بسزایی در قابلیت نگهداری پیش آغشته در مدتهای طولانی خواهد داشت. لذا در تحقیق حاضر، خواص حرارتی و قابلیت نگهداری (نحوه تغییر میزان پخت با گذشت زمان) برای نمونه رزینهای پخت شده با سه نوع متفاوت از عوامل پخت با یکدیگر مقایسه گردیده است. با توجه به نتایج بدست آمده از آزمونهای ارزیابی میزان پیش پخت، نشان دهنده برتری قابلیت نگهداری در نمونه پخت شده با دایسی بودند. از سوی دیگر با کاهش دمای انبار، قابلیت افزایش در مدت زمان نگهداری موجود است . در این نتایج، بهترین زمان نگهداری، مربوط به نمونه های دایسی می باشد. در میان نتایج نمونه های انیدریدی، دمای پخت برابر با قله بدست آمده از آزمون DSC و زمان پیش پخت ۱۰ دقیقه، به بهترین نتایج منجر می گردد. شایان ذکر است در خصوص نمونه های انیدریدی، دمای نگهداری ۵ درجه سانتیگراد برای نگهداری تا دو ماه کفایت می نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.