مقاله بررسی ارزش غذایی ، دارویی و فارماکولوژی گیاه خربزه درختی (Carica papaya Linn.)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی ارزش غذایی ، دارویی و فارماکولوژی گیاه خربزه درختی (Carica papaya Linn.) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی ارزش غذایی ، دارویی و فارماکولوژی گیاه خربزه درختی (Carica papaya Linn.) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ارزش غذایی ، دارویی و فارماکولوژی گیاه خربزه درختی (Carica papaya Linn.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی ارزش غذایی ، دارویی و فارماکولوژی گیاه خربزه درختی (Carica papaya Linn.) :
تعداد صفحات:۱۸
چکیده:
خربزه درختی با نام علمی Carica papaya در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری جهان عمدتا به خاطر دارا بودن ارزش غذایی بالا یک گیاه شناخته شده است. همچنین خواص دارویی میوه خربزه و سایر قسمت های این گیاه در سیستم های سنتی دارویی شناخته شده است. نظر به اینمه هر قسمتی از درخت خربزه ارزش اقتصادی دارد کشت آن در مقیاس تجاری افزایش یافته است. این میوه در مناطق جنوبی ایران مانند جنوب استان سیستان و بلوچستان و استان هرمزگان نیز کشت می شود. در طول چند دهه گذشته پیشرفت قابل توجهی در رابطه با فعالیت های بیولوژیکی و کاربرد دارویی این گیاه بدست آمده و اکنون آن به عنوان یک میوه، با ارزش غذایی بالا لحاظ می شود. این گیاه می تواند به عنوان منبعی از papain برای توسعه محصولات مختلف صنعتی و هم دارویی انتخاب شود. بنابراین در مطالعه حاضر ارزش غذایی میوه و خواص دارویی قسمت های مختلف گیاه به منظور فراهم کردن مجموعه ای از اطلاعات در مورد این محصول میوه تجاری چند منظوره مورد بحث قرار گرفته است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.